Cadde ‘Kenan hayat partnerim’

‘Kenan hayat partnerim’

22.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Sadan Hanım’ belgesel filmi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde seyircisiyle buluştu. Eşi Kenan Ece’yle ‘Sadan Hanım’ filminde oynayan Canan Ergüder, “O zaten hayat partnerim” dedi

‘Kenan hayat partnerim’

Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin başrolünü paylaştığı ‘Sadan Hanım’ belgesel filminin galası, Altunizade’deki Capitol AVM Cineplex’te gerçekleşti. Meme kanseri tedavisi gören Ergüder, “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti. En azından dış tedaviye yönelik kısmı bitmek üzere... Kemoterapi bitti, radyoterapi kaldı” dedi.

Yapımın kendisi için özel olduğunu belirten oyuncu, “2016’dan beri hayatımda... Kenan daha sonra dahil oldu. O zaten hayat partnerim. Tiyatro olsun, başka şeyler olsun, birçok projede beraber oynadık” diye konuştu. Ergüder, “Bu sene ekranda olacak mısınız?” sorusuna, “Yeni sezon için hazır olmaya çalışacağım” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

RENKLİ GALA

Galaya Ergüder’i ‘Menajerimi Ara’ dizisindeki rol arkadaşları Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman, Nazlı Senem Ünal ve Deniz Can Aktaş yalnız bırakmadı. Ünal, “Birbirimizden habersiz burada toplandık” açıklamasını yaptı. Yeni sezonda ekranda olacağını söyleyen Eroğlu ise “Yeni bir proje olacak ama zamana ihtiyacım var” dedi.

‘Kenan hayat partnerim’

‘Kenan hayat partnerim’

‘Kenan hayat partnerim’

‘Kenan hayat partnerim’

‘Kenan hayat partnerim’