Cadde Reyting yarışına 'Söz' damgası

Reyting yarışına 'Söz' damgası

05.12.2017 - 12:48 | Son Güncellenme:

Yapımını TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz,’ dün akşam Star TV’de ekrana gelen 24'üncü bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer aldı.

Reyting yarışına Söz damgası

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’a ait olan 'Söz' dizisi, Tüm Kişiler kategorisinde 11,28 izlenme oranı ve 24,78 izlenme payı, AB kategorisinde 8,12 izlenme oranı ve 19,17 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 9,83 izlenme oranı ve 20,60 izlenme payı aldı. Böylece 4 Aralık Pazartesi gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Haberin Devamı

'Siz' dizisi, duygusal sahneleri ile hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı. #banasözver hashtag’i ile ekrana gelen yapım, twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

'Avcı' karakterine hayat veren Burak Sevinç’in söylediği ‘Çanakkale Türküsü’ büyük beğeni topladı. 'Söz'ün müziklerine imza atan Atakan Ilgazdağ tarafından yeniden aranje edilen 'Çanakkale Türküsü' sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.