Cadde Reyting yarışına 'Vatanım Sensin' damgası

Reyting yarışına 'Vatanım Sensin' damgası

28.10.2016 - 16:16 | Son Güncellenme:

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı 'Vatanım Sensin' dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile zirveye adını yazdırdı.

Reyting yarışına Vatanım Sensin damgası

Kanal D’de ekrana gelen 'Vatanım Sensin' dizisi, AB’de 7,85 rating 20,29 izlenme payı alırken , 20+ABC1’de 7,32 rating ve 18,09 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran 'Vatanım Sensin' dizisi, #VatanımSensin hashtag’i ile TT Türkiye listesinde 8 saat kaldı.

Daha önce ayrı ayrı ve birlikte rol aldıkları diziler ile uluslararası hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftini, dün akşam da dünyanın dört bir yanından sevenleri yalnız bırakmadı. 'Vatanım Sensin' TT WorldWide da üçüncü sıraya kadar yükseldi.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyan 'Vatanım Sensin' yeni bölümü ile 3 Kasım Perşembe günü Kanal D’de yayınlanacak.