Cadde RIHANNA BAYRAMI

RIHANNA BAYRAMI

01.06.2013 - 20:11 | Son Güncellenme:

Barbados asıllı şarkıcı Rihanna’nın konseri, uzatmaları oynayan İnönü Stadı’na son tarihi gecelerinden birini yaşattı. Tribünleri ve sahayı dolduran 36 bin kişi arasında cemiyet ve sanat dünyasının önde gelen isimleri de vardı

RIHANNA BAYRAMI

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, gazetecilerin görüntü almasına sinirlenerek, “İstemiyorum” diye bağırdı. Fernandes’den beş dakika sonra, adının aşk dedikodularına karıştığı Ebru Şancı gelerek, aynı kapıdan stada girdi.
Sinem Kobal, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, “Güzel konser olacak” demekle yetindi.
Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin, Rihanna’yı annesi Sanem Oktar, onun eşi ve kız kardeşiyle izledi. Hülya Avşar’ın kızı Zehra’ysa konsere kız arkadaşlarıyla geldi.
Göbek dekolteli bir kıyafet taşıyan Çağla Şıkel’in zayıflamış hali dikkat çekti.
Ebru Gündeş, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince en samimi haliyle poz verdi.
Şebnem Ferah, konserin başlamasına dakikalar kala sevgilisi Çağkan Demiralp’le stada girdi. Ferah, görevlilerin ricasını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sevgilisiyle gelen Almeda Abazi’yse basın mensuplarını görünce, konser alanına hızlıca giriş yaptı.
Ajda Pekkan konseri kardeşi Semiramis Pekkan’la izledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Pekkan, “Daha sonra konuşuruz” dedi.
Konseri izleyenler arasında Revna Demirören, oğlu Erdoğan ve Arzu Sabancı gibi cemiyet hayatının ünlü simaları da vardı.
Saatler öncesinde stada gelen Wilma Elles’le sevgilisi Kerem Göğüş, önce köfte-ekmek keyfi yaptı.