Cadde Romantik aşıklar

Romantik aşıklar

11.07.2012 - 14:44 | Son Güncellenme:

Star TV’ yayınlanmaya başlayan “Sudan Bıkmış Balıklar” adlı dizinin ilk bölümünü oyuncular ve set ekibi hep birlikte Levent’de bulunan Focus Film'in bahçesinde izledi.

Romantik aşıklar

Başrollerini Burak Sağyaşar ve Ezgi Eyüboğlu'nun oynadığı, yapımcılığını Focus filmin yaptı dizi önceki akşam ilk kez görücüye çıktı. İsminden dolayı twitter'da TT olan dizinin oyuncuları, dizi başlamadan önce bir araya gelerek poz verdi. Hep birlikte dizi izlerekn Sağyaşar sürekli ayağa kalkarak oyuncu arkadaşlarını ve set ekibini coşturmaya çalıştı. Oyuncular ve set ekibi dizi bittikten sonra birbirleriyle sarılarak başarılarını kutladı. Oyuncular, dizi bittikten sonra bir araya gelerek ilk bölüm anısına pasta kesti. Diziden sonra oyuncular Focus Film'de after parti yaparak birinci bölümü kutladı.

Haberin Devamı

Şendil frikik verdi
Başrol oyuncusu Burak Sağyaşar’ı, sevgilisi Hatice Şendil de ilk bölüm heyecanını yaşarken yalnız bırakmadı. Şendil, sevgilisi Sağyaşar diziyi yan yana izledi. Dizi bittikten sonra ise Şendil, sevgilisine sarılarak başarısını kutladı. Sağyaşar, daha sonra sevgilisi Şendil’e eliyle pasta yedirdi. Daha sonra ise röportaja gidecek olan Sağyaşar’ın terini ise sevgilisi Şendil’in sildiği görüldü. Giydiği seksi kıyafetle de dikkat çeken Şendil, bir de frikik verdi.

Güzel tepkiler aldım
Dizi biter bitmez olumlu tepkiler aldığını söyleyen Sağyaşar, “Dizi biter bitmez telefonum susmadı. Arayanlar, mesaj anlar ve özellikle twitter’dan gelen inanılmaz güzel yorumlar. Çok güzel bir dizi oldu. Sonuna kadar gideceğini tahmin ediyorum” dedi. Diziyi çok beğendiğini söyleyen Şendil, “Sevgilim diye demiyorum süper bir iş olmuş… Harika bir dizi izledim. Çok beğendim” diye konuştu.

Haberin Devamı

İşimizi yapıyoruz
Hatice Şendil, dizinin ilk iki bölümü Antalya’nın Kaş bölgesinde çekilmesine rağmen sevgilisini yalnız bırakmadığının hatırlatılması üzerine “Burak çalışırken ben de ufak bir tatil yaptım. Zaten bundan sonra tatil yapamayacağız. Bende Dila Hanım dizisi için Adana’ya gideceğim” dedi. Bundan sonra çok zor buluşacaklarını söyleyen Sağyaşar, “Hatice Adana’da, ben İstanbul da olacağım. Biz bir anlaşma yaptık. Fırsatı olan hemen diğerinin yanına gidecek” şeklinde konuştu. Burak Sağyaşar’ın dizide rol arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile öpüşme sahneleri ise Şendil, “Biz işimizi yapıyoruz. Normal olarak karşıladım. Böyle şeyler olacaktır” dedi. Evlilik ile ilgili açıklamalardan kaçınan Şendil, “İlişkimiz çok iyi gidiyor. Zaten evlenecek olursak, ilk size haber veririz. Çok mutluyuz” dedi.