Cadde Russell Crowe'un 'Gladyatör' kıskançlığı!

Russell Crowe'un 'Gladyatör' kıskançlığı!

11.04.2023 - 10:19 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Yeni Zelandalı oyuncu Russell Crowe (59), geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandıran 'Gladyatör'ün önümüzdeki sene vizyona girmesi beklenen devam filmiyle ilgili konuştu. İkinci filmde yer almayacak olan Crowe, kıskançlık hissettiğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Russell Croweun Gladyatör kıskançlığı

Ünlü oyuncu Russell Crowe; geçtiğimiz günlerde çok sevdiği yavru köpeğinin, babasının ölümünün ikinci yıldönümünde bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, Twitter hesabından köpeğinin bir fotoğrafını paylaşarak; "Bu, Louis. 16 aylıktı. Minik, arsız, ve cesurdu. Kalbimi kazandı. Ama ne yazık ki bugün, babamın vefatının ikinci yıl dönümünde, ona bir kamyon çarptı. Köpeğimi veterinere götürmeye çalıştım ama onu ne kadar çok sevdiğimi söylerken kollarımda öldü" mesajını yazmıştı.

Russell Croweun Gladyatör kıskançlığı

"ATLATMAK ZAMAN ALACAK"

Ardından The Kyle and Jackie O Show'da konuşan 58 yaşındaki Crowe, köpeğinin kaybından bahsederken duygusal anlar yaşamıştı. Sunucu Kyle Sandilands, köpeklerin birer aile üyeleri gibi olduğunu söylemiş ve oyuncuya; "İyi misin? Her şey yolunda mı?" diye sormuştu.

Crowe ise "Hayır, aslında biraz yıkıldım. Çok güzel bir köpekti, hayatımı onun etrafında şekillendiriyordum. O yüzden bunu atlatmak biraz zaman alacak" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Russell Croweun Gladyatör kıskançlığı

"BÜYÜK BİR DENEYİMDİ"

Tüm bunların ardından Ridley Scott'ın yönettiği 'Gladyatör' ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Hollywood yıldızı Russell Crowe, Collider'a konuşarak; 2000 yapımı filmin uzun zamandır beklenen devam filmi hakkında pek bir bilgisi olmadığını, ancak proje hakkında 'biraz kıskançlık' hissettiğini şu sözlerle itiraf etti:

Bu konuda gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık. İlk film çekildiğinde çok daha genç bir adamdım ve bu benim hayatımda büyük bir deneyimdi.

"KALBİMDE ÖZEL BİR YERİ VAR"

"Bu gerçekten hayatımı değiştiren bir şeydi. İnsanların bana ve ne iş yaptığıma bakışını değiştirdi" diyen Crowe, "Yaptığınız her filmde bu tür bir uzun ömürlülüğe sahip olamıyorsunuz, dolayısıyla bu filmin kalbimde özel bir yeri olduğu açık" şeklinde konuştu.

Russell Croweun Gladyatör kıskançlığı

Bu yılın başlarında 'Aftersun' filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Paul Mescal, yeni 'Gladyatör' filminde rol alacak.

Russell Croweun Gladyatör kıskançlığı

MAXUMUS'U İDOL OLARAK GÖRECEK BİR KARAKTER

Mescal'ın canlandıracağı karakterin 'Gladyatör'ün Lucilla'sı (Connie Nielson) ile kötü adamı Commodus'un (Joaquin Phoenix) yeğeninin oğlu olduğu ve Roma'nın gladyatör ringlerinde dövüşen Maximus'u (Crowe) idol olarak gördüğü bildiriliyor. Filmin 22 Kasım 2024'te vizyona girecek olduğu da paylaşılan bilgiler arasında.