Cadde Saatlerce dans etmişlerdi! Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz açıklaması

Saatlerce dans etmişlerdi! Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz açıklaması

15.12.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Üç yıl boyunca oyuncu Büşra Deniz ile birliktelik yaşayan, daha sonra ise Didem Soydan ile ilişkileri ortaya çıkan Burak Deniz'in son olarak Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bestemsu Özdemir önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu.

Saatlerce dans etmişlerdi Bestemsu Özdemirden Burak Deniz açıklaması

Bestemsu Özdemir önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Her şey yolunda. Annem ve çocukluk arkadaşımla buluştum. Yemek yedik, kahve içtik ve bol bol sohbet ettik" dedi. 

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL YORUMLAR ALDIK"

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan 'Nefes-Yer Eksi İki filmi' adlı sinema filminde başrol oynayan oyuncu "Çok güzel yorumlar aldık. Gerçek hikaye olması beni çok etkiledi ve projeye dahil olmama vesile oldu. Yolu açık olsun" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Saatlerce dans etmişlerdi Bestemsu Özdemirden Burak Deniz açıklaması

"YORUMLAR BENİ ETKİLEMİYOR"

Filmin galasında giydiği kıyafet çok konuşulan oyuncu "Ucu çok açık bir kıyafetti. Bunu göze alarak giydim. Farklı bir kıyafet olsun istedim. Eleştiriler de beni çok etkilemiyor. Ben sosyal medyadaki gelen yorumlara göre hayatımı şekillendirmiyorum" dedi.

Saatlerce dans etmişlerdi Bestemsu Özdemirden Burak Deniz açıklaması

"INSTAGRAM TAKİPÇİ SAYISI İLE OYUNCULUK EŞ DEĞER DEĞİL"

Muhabirlerin "Bazı hemcinsiniz oyuncu arkadaşlarınız rolünün hakkını verememeleriyle ilgili çok eleştiriliyor, siz nasıl buluyorsunuz?" sorusuna Bestemsu Özdemir "Çok yetenekli oyuncu arkadaşlarım var. Çok beğendiğim arkadaşlarım var hem kadın hem erkek. Artık şunu öğrenmemiz lazım. Instagram takipçi sayısı ile oyunculuk eş değer değil. Influencer'ın yaptığı işe çok saygı duyuyorum. Ben mesala yapamam. Çok yorucu bir iş ama oyunculuk bambaşka bir şey. Bunun farkına varılması lazım. Televizyonda bunun karşılığı olmuyor. Seyircimiz her şeyin farkında. Senin verdiğin duyguyu hissetmediğinde seni izlemiyorlar" diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

'AŞK' İDDİALARINA YANIT VERDİ

Geçtiğimiz yaz Bodrum Türkbükü'nde bir markanın davetine katılan oyuncu, gece boyunca Burak Deniz ile  birbirinden ayrılmamış ve samimi görüntüler vermişti. Saatlerce dans eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuş, ikili arasında davette başlayan yakınlaşmanın birlikteliğe dönüştüğü iddia edilmişti.

Saatlerce dans etmişlerdi Bestemsu Özdemirden Burak Deniz açıklaması

"EL ELE GÖRDÜĞÜNÜZDE O BENİM İLİŞKİMDİR"

Konuyla ilgili muhabirlerin sorularına oyuncu "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum, el ele beni biriyle gördüğünüzde o benim ilişkimdir. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek birliktelik sorularına net cevap vermedi.

Saatlerce dans etmişlerdi Bestemsu Özdemirden Burak Deniz açıklaması