Cadde Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli?

Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli?

05.05.2021 - 21:17 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide Bahar karakteri ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı kim sorusu da gündemde. Peki, Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı aslen nereli, evli mi?

Sadakatsiz Bahar kimdir Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli

Yeliz Kuvancı, Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Bahar karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu Ankaralı'dır. Dizide Volkan ve Asya'nın arkadaşı ve komşusu rolüne hayat veriyor...

Haberin Devamı

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Kuvancı, 3 Nisan 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaşan Kuvancı, Zeynep karakterini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı. Şu an Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır.