Cadde 'Sadakatsiz'de Volkan kime inanacak? 'Derin, Asya'yı yakacağım derken kendi bacağına sıktı'

'Sadakatsiz'de Volkan kime inanacak? 'Derin, Asya'yı yakacağım derken kendi bacağına sıktı'

31.03.2022 - 01:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 30 Mart Çarşamba akşamı 54’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı 'Sadakatsiz' son bölüme; intikam planı tıkır tıkır işleyen Asya ve Onur’u kullanmaya çalışırken kendi kazdığı kuyuya düşen Derin damga vurdu. Asya’nın yaptıklarına ve Derin’in düştüğü duruma sosyal medyadan yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz' dizisinin yeni bölümünde yaşananlar…

Sadakatsizde Volkan kime inanacak Derin, Asyayı yakacağım derken kendi bacağına sıktı

BBC'nin Bafta Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan ülkemize uyarlanan 'Sadakatsiz', her çarşamba akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor. 31 Mart Çarşamba akşamı 54’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz’e, Asya’nın intikam hamleleri daha etkili olurken; Derin’in Volkan'ı kıskandırma planını eline yüzüne bulaştırması damga vurdu.

Haberin Devamı

ASYA'DAN ONUR'A UYARI
'Sadakatsiz' son bölümde; kendisi için otele gelen Volkan’ı bir arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek orada bırakan Asya, Derin’le konuştuktan sonra Onur’la buluştu. Onu Derin konusunda uyaran Asya’nın otelden çıkarken Volkan’a yardım ettiği ortaya çıktı.

Asya’dan duydukları ve gördüğü kolyeyle çılgına dönen Derin ise Volkan’ı aradı. Kendisine hesap soran karısına yalan söyleyen Volkan, Beylikdüzü’ndeki şantiyeye gittiğini ve kimseye kolye almadığını söyledi. Kötü duruma düşen Derin, kendisine kızan Volkan’la eve döndü. 

Planı tıkır tıkır işleyen Asya, hastanede de Gönül Hanım ile uğraşmak zorunda kaldı. Asya’yı başka odaya göndererek, oraya kendi yerleşen Gönül; Derya’nın Volkan’la tasarladığı projeyi de iptal etti. Bu durumu nasıl değiştireceğini düşünen Asya, Onur’dan gelen telefonla rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

DERİN YAKALANDI
Onur’dan Derin’in onun evine gideceğini öğrenen Asya, Pelin’i oraya yolladı. Derin ve Onur yüzleşirken dışardan onları izleyen Pelin, Asya’ya istediği görüntüyü yakaladı. 'Bana olan duygularını kanıtla' diyen Onur’la öpüşen Derin, evden çıkınca Pelin’i gördü.

Sadakatsizde Volkan kime inanacak Derin, Asyayı yakacağım derken kendi bacağına sıktı

Video ile ilgili Derin’i tehdit eden Asya, ilerleyen dakikalarda Volkan’la yemek yiyeceklerini ve videoyu ona izleteceğini söyledi. Hem suçluluk hem de yakalanma korkusuyla paniğe kapılan Derin, soluğu onların yanında aldı. Tuvalette yüzleşen ikiliden Asya, Derin’den annesinin hastaneden gitmesini ve akşam Volkan’ın doğum günü için kendisine gelmesini istedi. Bunları çaresizce kabul eden Derin, kocasını Ali ile Asya’yla yemek yemeye ikna etti.

"KENDİ PİSLİĞİNİ KENDİN TEMİZLE"
Akşam da olanları annesine anlatan Derin, ondan yardım istedi. Kızına çok kızan Gönül, 'Kendi pisliğini kendin temizle' diyerek, hastaneden ayrılmayacağını söyledi. Ancak ilerleyen saatlerde Volkan ile ihanet konusunda konuştuklarını Derin’e anlatan Asya’nın videoyu yayınlama tehdidi Gönül’ü yumuşattı. 

VOLKAN, ALİ VE ASYA'NIN TATİL PLANI
Yemekte keyifli dakikalar geçirirken yeni planını devreye sokan Asya, Volkan ve Ali’ye birlikte Sapanca’ya gitmeyi teklif etti. Ali buna çok mutlu olurken; Volkan da geleceğini ancak durumu Derin’e söylemeyeceğini belirtti.

Sadakatsizde Volkan kime inanacak Derin, Asyayı yakacağım derken kendi bacağına sıktı

Haberin Devamı

SAPANCA PLANI AÇIĞA ÇIKTI
Ertesi gün hastaneden ayrılan Gönül Güçlü, Asya’nın evine gitti. Ona kendilerinden uzak durmasını söylerken, Asya’nın Volkan ve Ali ile Sapanca’ya gideceğini duydu. Bu sırada video tehditlerine pabuç bırakmak istemeyen Derin, bir kez daha Onur’la buluştu ve ondan Asya videoyu Volkan’a gösterirse eski olduğunu söylemesini istedi. 

Evde Derin’i bekleyen ve içi içini yiyen Gönül, kızına Asya’nın da Ali ve Volkan’la Sapanca’ya gideceğini duyduğunu söyledi. Deliye dönen Derin, annesiyle Sapanca’ya gitti.

Sadakatsizde Volkan kime inanacak Derin, Asyayı yakacağım derken kendi bacağına sıktı

DERİN İTİRAF ETTİ
Onları Volkan’la tanıştıkları otelin restoranında dans ederken gören Derin, kendisini videoyu göstermekle tehdit eden Asya’ya meydan okudu. "Kendi kafama kendim sıkarım Asya!" diyen Derin, kocasına dönerek; “Seni kıskandırmak için Onur’la görüştüm, ona karşı bir şey hissettiğim yalanını söyledim. O da beni öptü. Asya da peşimize Pelin’i takıp video çektirmiş. O videoyu sana göstermekle beni tehdit ediyor. Seni takip falan etmedim. Oyun oynuyor” dedi. Volkan duydukları karşısında şoke oldu. 

Haberin Devamı

Asya’nın intikamını ince ince işlemesi ve Derin’in birden her şeyi itiraf etmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz' son bölüme gelen yorumlardan bazıları…

"Asya hedefine ulaştı", "Derin, yaşattığını yaşarsın", "Herkes hayatına baksın istedi ama onlar uğraşmaktan vazgeçmedi. Şimdi sıra Asya'da", "Bence Asya'nın tam istediği de buydu", "Derin her yerde Volkan'ı ararken Gönül'ün eski defterleri açması", "Derin sen bilmiyor musun Asya'nın her zaman bir b planı olduğunu?", "Asya köşeye sıkışmadı mı?", "Şu bölüme kadar Derin'in yaptığı en güzel şey", "Asya ne kadınsın ama", "Derin çok güzel yaptın da Volkan'ın gözü o kadar Asya diye dönmüş ki ona inanır", "Derin, Asya'yı yakacağım derken kendi bacağına sıktı"

Sadakatsizde Volkan kime inanacak Derin, Asyayı yakacağım derken kendi bacağına sıktı