Cadde Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran

Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran

16.06.2022 - 15:56 | Son Güncellenme:

İki sene önce eli Rita Wilson ile birlikte koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileşen dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, 'Elvis' filminin galasında ellerinin titrediğinin göründüğü bir video ile gündem oldu. Hayranları aktörün sağlık durumu hakkında endişelenirken, sosyal medya kullanıcıları Hanks ile ilgili yorumlarını paylaştı. Öte yandan Hanks, New York'ta yemek yedikleri restorandan çıkarken hayran kalabalığının eşini itmesi üzerine öfkesine hakim olamadı. İşte detaylar...

Titreyen elleri gündem olmuştu Tom Hanksi öfkelendiren hayran

ABD'li oyuncu Tom Hanks, 2020'nin Mart ayında eşi Rita Wilson ile birlikte koronavirüse yakalanmıştı. Aktör ve eşi, koronavirüse yakalanan ilk ünlülerden olmuştu.

Haberin Devamı

Hanks Instagram'dan yaptığı açıklamada, eşi ile Avustralya'da rahatsızlandıklarını, yapılan testler sonucunda koronavirüse yakalandıklarının onaylandığını duyurmuştu:

Merhaba millet. Rita ve ben Avustralya'dayız. Biraz yorgun hissettik, sanki soğuk algınlığı gibi. Ve bazı vücut ağrılarımız vardı. Rita'nın gelip geçen bazı titremeleri ve hafif ateşleri vardı. İşleri doğru yapmak adına koronavirüs testi yaptırdık ve pozitif çıktık.

Ardından hastanede tedavi görmeye başlayan çiftten güzel haber gelmişti. İkilinin, thastaneden taburcu olduğu ve tedbir amaçlı kendilerini Queensland'daki kiralık evlerinde karantinada kaldıkları öğrenilmişti.

Titreyen elleri gündem olmuştu Tom Hanksi öfkelendiren hayran

EVLERİNE DÖNDÜLER

Hastalık süreci boyunca hayranlarına sık sık bilgi veren ünlü isim ve eşi, karantinadan çıktıktan sonra ise Los Angeles kentine dönmüş; uçaktan iner inmez ise evlerinin yolunu tutmuştu.

Hanks, daha sonra yaptığı bir açıklamada ise yaptığı yeni açıklamada, "Çok rahatsız edici semptomların olduğu bir 10 gün geçirdim. Mutlulukla söylüyorum ki, hayatımı tehdit eden bir durum olmadı" demişti.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS ÇIKIŞI!

İlerleyen zamanlarda maske takma ve sosyal mesafe kuralları üzerine bir video yayınlayan ünlü isim, koronavirüse karşı önlem almayan insanlara saygı duymadığını da belirtmişti.

Vaka sayısındaki artışa rağmen insanların maske takmamasını anlayamadığını belirten Hanks, "Gerçekten anlamıyorum. Kelimenin tam anlamıyla yapabileceğiniz en az şey bu" şeklinde konuşmuş ve eklemişti:

Araba kullanırken hız sınırlarına uymanız gerekir, dönecekseniz sinyal vermeli ve yayalara çarpmaktan sakınmalısınızdır. Bu üç şeyi yapmıyorsanız, araba kullanmamalısınız. Eğer maske takamıyor, ellerinizi yıkamıyor, sosyal mesafe kurallarına uyamıyorsanız, o zaman size saygı duymuyorum. Bahanelerinize karnım tok.

Titreyen elleri gündem olmuştu Tom Hanksi öfkelendiren hayran

ELLERİNİN TİTREDİĞİ VİDEO GÜNDEM OLDU

Tüm bunların ardından Tom Hanks'in hayranları, yeni filmi 'Elvis'in Avustralya galasında sahnede ellerinin titrediğini gösteren bir videonun yayınlanması üzerine oyuncunun sağlığıyla ilgili endişelenmeye başladı.

4 Haziran'da kaydedilen ancak yeni yayınlanan görüntülerde, kalabalık gülerken ve efsane aktörün esprili sözleri için tezahürat yaparken, mikrofonunu sabit tutmak için mücadele eden Hanks'in ellerinin titrediği görülüyor.

2013 yılında Tip 2 diyabeti olduğunu halka açıklayan 65 yaşındaki ünlü isim, hayranlarıyla konuşurken mikrofonu titreyen elleri arasında hareket ettirdikten sonra, iki eliyle birden tutmaya çalıştı.

"SAĞLIĞI ONU İLGİLENDİRİR"

Tom Hanks'in titreyen ellerinin görüntüleri ve yaşıyor olabileceği sağlık sorunları kısa sürede viral olurken; 'Forrest Gump' ikonunun hayranları, akötün sağlığıyla ilgili yapılan spekülasyonların yanlış ve uygunsuz olduğunu söyleyerek sosyal medyaya akın etti.

Haberin Devamı

Bir Twitter kullanıcısı, "Hanks hala kalan en iyi oyunculardan biri... Sağlığı onu ilgilendirir" diye yazarken, bir başkası ise yıldızın titereyen ellerinin muhtemelen şeker hastalığından kaynaklandığını ve bunun alarma geçilmesine neden olmaması gerektiğini söyledi.

Başka kullanıcılar ise, aktörün yaşadığı sorunun geçmişte geçirdiği koronavirüsle bağlantılı olabileceğini savundu.

Hanks, bariz bir şekilde titreyen ellerinden henüz bahsetmedi.

Titreyen elleri gündem olmuştu Tom Hanksi öfkelendiren hayran

EŞİNİN YARDIMINA KOŞTU

Öte yandan aktör, sağlık durumuyla ilgili bu endişelerin ardından New York'ta hayran kalabalığının içinden birinin Rita Wilson'ı itmesi ve dengesini bozması sonucu eşinin yardımına koştu.

Çift, yemek yedikleri restorandan ayrılırken etraflarında büyük bir kalabalık oluştu ve onlara doğru akın etti. Hayran kitlesinden biri ise ikiliye fazlasıyla yaklaşıp, 65 yaşındaki Wilson'ı iterek dengesini kaybetmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Titreyen elleri gündem olmuştu Tom Hanksi öfkelendiren hayran

"KARIMI DÜŞÜRMEYE Mİ ÇALIŞIYORSUN?"

Düşmekten son anda kurtulan Rita Wilson, hayranına "Kes şunu!" diye bağırdı. Olayı gören Hanks, öfkesine hakim olamayarak kalabalığa döndü ve "Geri çekil! Karımı düşürmeye mi çalışıyorsun?" diye bağırdı.

İkili, ardından kabalıktan kurtularak, kendilerini bekleyen araçlarına binip uzaklaştı.

34 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Hanks ve Wilson'ın, Chet (31) ve Truman (25) adında iki oğulları var. İlk olarak 1981'de 'Bosom Buddies' setinde tanışman ikili, ilişkileri aşka dönüşmeden önce de arkadaşlardı.