Cadde Şahin Kendirci kaç yaşında kimdir aslen nereli? Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci hayatı...

Şahin Kendirci kaç yaşında kimdir aslen nereli? Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci hayatı...

01.03.2022 - 11:55 | Son Güncellenme:

Şahin Kendirci hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında yayımlanan Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk olan Şahin Kendirci 2013 yılında aramızdan ayrılan Müslüm Gürses'in gençlik yıllarını Müslüm filminde hayat vermişti. Peki Şahin Kendirci kimdir aslen nereli?

Şahin Kendirci kaç yaşında kimdir aslen nereli Müslüm Gürsesin gençliğini canlandıran Şahin Kendirci hayatı...

Şahin Kendirci kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2001 yılında Adana'da dünyaya gelen Şahin Kendirci katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaşına rağmen etkileyici sesiyle tanındı. 2014 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasını kazandı. Türk Arabesk müziğinin sevilen ismi Müslüm Gürses'in gençlik yıllarını canlandıran Şahin Kendirci filmde etkili oyunu ile adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Şahin Kendirci 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Türk ses sanatçısı, Sinema oyuncusudur. Çocuk yaşta katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında sempatik tavırları ve küçük yaşına rağmen etkileyici sesiyle tanındı. 2014 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasını kazandı. Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde tamirci çırağı rolünde yer almıştır. 2018 yılında gösterime giren Müslüm filminde 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in gençliğini canlandırdı.

Aslen Şanlıurfa'lı olan Şahin Kendirci 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 5 kardeşi olan Kendirci'nin ikiz kardeşi de vardır.

Haberin Devamı

Filmografisi

2019 - Şampiyon (dizi)

2018 - Müslüm

2015 - Bana Masal Anlatma