Cadde Sahnede bayram coşkusu

Sahnede bayram coşkusu

01.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sanatçılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahne alarak, bayram coşkusunu ikiye katladı.

Sahnede bayram coşkusu

Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünde Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluştu. Simge Sağın, Atlantis Yapım organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeydi. Şarkıcı, Tanju Babacan’ın enstalasyon tekniğiyle hazırladığı 3.20 metre yüksekliğindeki, 4.5 metre enindeki kostümü seyircilerin önünde giydi. Üzerinde Kurtuluş Savaşı’nı temsil eden görüntülerin olduğu elbise, ortaya çıktığında alkış tufanı koptu.

Haberin Devamı

Sahnede bayram coşkusu

Bülent Ersoy, Alaçatı Şerefe’de tepeden tırnağa yeşile büründüğü sahnesiyle Çeşme’de Zafer Bayramı coşkusu yaşattı. Diva’nın Tolga Çam tarafından yapılan yeşil tasarım kostümünün kumaşı dünyaca ünlü Emanuel Ungaro markasına ait olup Paris’ten özel olarak getirildi.

Sahnede bayram coşkusu

Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde eğlence dolu bir geceye imza attı.

Serdar Ortaç’ın, ‘Hakkı Yalçın Şarkıları’ isimli albümde seslendirdiği ‘Jest Oldu’ isimli eseri, bugün dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında yayına girdi.

Sahnede bayram coşkusu
Emre Altuğ, Esenler’de izleyici karşısına çıktı.

Sahnede bayram coşkusu
Antalya-Kumluca’da konser veren Merve Özbey, kırmızı kostüm tercih etti.

Haberin Devamı

Sahnede bayram coşkusu
Derya Uluğ, dokuz gün üst üste devam eden konser maratonunun son gününde Mersin’deydi.

Sahnede bayram coşkusu
İrem Derici, Çatalca Erguvan Festivali’nde şarkılarını 20 bin kişiyle söyledi.

Sahnede bayram coşkusu
Bengü,bayramı memleket iİzmir’in Dikili ilçesinde kutladı.

Sahnede bayram coşkusu

İstanbul Kartal’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları binlerce vatandaşın katıldığı
fener alayı ve Nilüfer konseriyle coşku içerisinde gerçekleşti.

Fener alayları geceyi aydınlattı

30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yılı kutlamaları önceki gece de sürdü. İzmir Balçova’da zafer kutlamaları Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Gala Gecesi ile birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı. Antalya’nın Alanya ilçesi, Manisa, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Uşak, Karabük gibi ülkenin dört bir yanında düzenlenen fener alayı yürüyüşleri halkın da yoğun katılımıyla coşkulu geçti. - İHA