Cadde Sanat 'Teras'a çıktı!

Sanat 'Teras'a çıktı!

05.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Heykel sanatını görünür kılmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen Teras Sergileri’nin dokuzuncusu önceki akşam kapılarını açtı

Sanat Terasa çıktı

Elgiz Müzesi tarafından 2012’den beri yapılan ‘Teras Sergileri’nin bir yenisi gerçekleşti. Ülkemizin heykeltraşlarını sanatseverlerle buluşturmak amacıyla hayata geçirilen etkinlikte, 14 sanatçı 16 eseriyle yer aldı. Arif Çekderi, Caner Şengünalp, Çağdaş Erçelik, Emre Özçaylan, Ergin Soyal, Ersin Uysal, Halil Daşkesen, Levent Ayata, Mahmut Aydın, Meliha Sözeri, Sanem Tufan, Şenay Ulusoy, Tanzer Arığ ve Uğur Cinel’in farklı tekniklerle yaptıkları heykeller beğeni topladı.
‘Heykel Sanatlarının Ustalarına Saygı’ başlığıyla kapılarını açan organizasyonda, ölümünün 100’üncü yılında Auguste Rodin ve sevgilisi Camille Claudel de anıldı. İş ve sanat dünyasının seçkin simalarının ilgi gösterdiği sergide, konuklar eserlerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Ebru Sanver’in torunu Erdem’le hazır bulunduğu etkinliğe katılanlar arasında Bedri Baykam da vardı. Sergiyi, 28 Ekim’e kadar ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sanat Terasa çıktı