Cadde Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randall'ın vasiyetini yerine getirdi!

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randall'ın vasiyetini yerine getirdi!

05.01.2024 - 17:13 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü ABD'li aktris Sandra Bullock'un fotoğrafçı aşkı Bryan Randall, geçtiğimiz ağustos ayında, üç yıldır sakladığı ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastalığıyla mücadelesini kaybetmişti. Dünyaca ünlü oyuncunun, Randall'ın vasiyetini, sevgilisinin doğum günü olan 31 Aralık'ta yerine getirdiği ortaya çıktı.

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randallın vasiyetini yerine getirdi

Jessie James ile 2005-2010 yılları arasında evli kalan Sandra Bullock, 2015'te aradığı mutluluğu Bryan Randall'da bulmuştu. İkili, fotoğrafçı olan Randall, oyuncunun oğlu Louis'in doğum gününde fotoğraf çekerken tanışmıştı.

Haberin Devamı

"HAYATIMIN AŞKINI BULDUM"

Evlenmemeyi tercih eden çift, Sandra Bullock'un evlat edindiği Louis ve kızı Laila'yı birlikte büyütüyorlardı. Randall için "Hayatımın aşkını buldum" diyen 59 yaşındaki Hollywood yıldızı, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu.

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randallın vasiyetini yerine getirdi

"ALS İLE MÜCADELESİNİ GİZLİ TUTMAYI SEÇTİ"

Sandra Bullock, 5 Ağustos 2023 tarihinde vefat haberiyle sarsıldı. 57 yaşında hayata veda eden Randall'ın ailesi, şu ifadeleri kullandı:

Bryan Randall'ın, ALS ile üç yıllık savaşın ardından 5 Ağustos'ta huzur içinde hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. ALS ile olan yolculuğunu gizli tutmayı seçti ve ona değer veren bizler de bu isteğini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Yas tutmak ve Bryan'a veda etmenin imkansızlığını kabullenmek için mahremiyet rica ediyoruz.

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randallın vasiyetini yerine getirdi

KÜLLERİNİ NEHRE SAÇTI

Sevgilisinin vefatıyla tarifsiz bir acı yaşayan Sandra Bullock, Bryan Randall'ın vasiyetini ölümünden yaklaşık beş ay sonra 31 Aralık 2023'te yerine getirdi.

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randallın vasiyetini yerine getirdi

"SANDY SÖZÜNÜ TUTTU"

Kardeşi Gesine Bullock-Prado'nun sosyal medyada yaptığı paylaşım ile ABD'li oyuncunun, fotoğrafçı sevgilisi Bryan Randall’ın küllerini Wyoming'deki Snake Nehri'ne saçtığı anlaşıldı. Pasta şefi Prado'nun yayınladığı videoda, "Doğum günün kutlu olsun Bry. Sandy söz verdiği gibi seni nehre getirdi" mesajı yer alıyordu.

Sandra Bullock sevgilisi Bryan Randallın vasiyetini yerine getirdi

Haberin Devamı

ALS NEDİR?

Motor nöron hastalığı olarak da bilinen Amyotrofik Lateral Skleroz ya da ALS, kas güçsüzlüğüne neden olan beyin ve omurilikteki sinir hücrelerini etkileyen ilerleyici bir nörodejeneratif hastalıktır. ALS hastalığını etkilediği kaslar çiğnemek, konuşmak, kolları ve bacakları hareket ettirmek gibi eylemler için kullanılan kaslardır. ALS hastalığı kasların körelmesine ve erimesine neden olur. ALS tedavisi, semptomları yönetmek ve hastalığın ilerlemesini yavaşlatmak için uygulanır.