Cadde Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

13.03.2021 - 15:51 | Son Güncellenme:

Ağustos 2020'de meme kanserine yakalandığını ve hastalığın tüm vücuduna yayıldığını duyuran şarkıcı Sarah Harding, 'Hear Me Out' (Bana Kulak Verin) adlı kitabında mücadelesini anlattı.

Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

Bir döneme damga vuran 'Girls Aloud' adlı müzik grubunun üyesi olan Sarah Harding, Ağustos 2020'de meme kanserine yakalandığını ve hastalığın tüm vücuduna yayıldığını açıklamıştı. 39 yaşındaki şarkıcı, hastalıkla mücadelesini 'Hear Me Out' (Bana Kulak Verin) adlı kitabında anlattı.

Haberin Devamı

Amacının "gerçek Sarah Harding'i anlatmak olduğunu vuyrgulayan ünlü isim, gösteri dünyasının pırıltısı içinde gerçek kişiliğinin kaybolduğunu belirtti. Harding, kitabında, geride ne kadar ömrü kaldığını hesaplamadan yaşamaya ve hayatının her anının keyfini çıkarmaya çalıştığını yazdı.

Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

"BELKİ DE HERKESE SÜRPRİZ YAPACAĞIM"
Ünlü şarkıcı, tedavinin sonuçlarına fazla odaklanmadığını, hayatının geri kalanını mümkün olduğunca acısız ve rahat bir şekilde geçirmek istediğini ifade etti. Sarah Harding, "Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim. Kim bilir, belki de herkese bir sürpriz yapacağım ama şu an olaylara bakışım böyle" açıklamasını yaptı.