Cadde Saruhan Hünel-Aslı Hünel küslüğü sürüyor

Saruhan Hünel-Aslı Hünel küslüğü sürüyor

09.11.2018 - 08:08 | Son Güncellenme:

Acarkent Kültür, Müzik ve Dayanışma Derneği(AKMD) ‘Bir Enstrüman Hayat Kurtarır’ sloganıyla önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda yardım gecesi düzenledi. Gecenin sunuculuğunu Tuğçe Sarıkaya ve Saruhan Hünel üstlenirken, şarkıcı Aslı Hünel de sahne aldı.

Saruhan Hünel-Aslı Hünel küslüğü sürüyor

Gecede sahne alan Aslı Hünel, düğününe katılmayan ağabeyi Saruhan Hünel ile bir araya gelmedi. Uzun süredir küs olan ağabey-kardeş, küslüklerinin devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Aslı Hünel, ağabeyi için "Bu geceyi sunduğunu bilmiyordum, çok sevindim. Hastalığım döneminde karşılaştık. Nihayetinde kardeşiz” dedi.

Güzel aşrkıcı, "Bu gece bir barış olur mu?” sorusuna, "Bazen çok kolay barışlar olamıyor” yanıtını verdi.
Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever, “Bizim aramız Aslı’dan daha iyi. Saruhan ağabeyle 18 yıldır tanışıyoruz. Ağabey-kardeş dostluğumuz var. Hiç kopmadık. Karşılaştık mı görüşüyoruz. Kardeşler arasına çok girmek istemiyorum. Zamanla düzelir diye umuyorum" dedi.

"KENDİSİ MUTLU"

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Saruhan Hünel, “Türk sanat müziğinin değerli bir sanatçısı burada bulunuyor” diyerek, kardeşi Aslı Hünel’i sahneye davet etti. İkili, sahnede bir araya gelmedi.

Haberin Devamı

Sahne sonrası soruları yanıtlayan Saruhan Hünel, kardeşiyle görüşmediğini belirterek, "Kendisi mutlu, keyifli. Hayatını güzel bir şekilde devam ettiriyor. Biz görüşmüyoruz. Bu etapta görüşmemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.