Cadde Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Savaşçı 5. yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte, Savaşçı oyuncuları

Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Savaşçı 5. yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte, Savaşçı oyuncuları

07.04.2021 - 01:57 | Son Güncellenme:

Savaşçı dizisi bir süredir ekranlarda yer almıyor. Dizinin takipçileri ise yeniden yayımlanacağı tarihi araştırıyor. 4. sezonda ara veren Savaşçı dizisi, yeni oyuncular ile sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Savaşçı dizisi yayın tarihi belli oldu mı, Savaşçı ne zaman, hangi gün başlıyor?

Savaşçı ne zaman başlıyor 2021 Savaşçı 5. yeni sezon tarihi açıklandı mı İşte, Savaşçı oyuncuları

FOX ekranlarında dizi izleyicileri karşısında çıkan Savaşçı, koronavirüsün başlangıcında 4. sezonda araya girmiş ve yeniden yayımlanacağı tarih netleşmemişti. Bir süredir 5. sezon yeni bölümlerinden fragman ve tanıtımlarla heyecanı dorulara taşıyan dizi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte, Savaşçı dizisi hakkında detaylar...

Haberin Devamı

SAVAŞÇI KONUSU

Bordo berelilerin hikayesinin izleyicinin beğenisine sunulduğu dizinin; ''Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.'' olarak konusu açıklanıyor. 

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI

Uzun sezon finalinin ardından ekrana dönmek için gün sayan Savaşçı'da yeni oyuncular yer alıyor. Bazı başarılı isimler ise kadroda bulunmuyor. İşte, oyuncuları; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Serenay Aktaş, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir süredir yayın tarihi beklenen Savaşçı dizisinin yayın günü belirlendi. Haberde, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali olacağı belirtildi.  Öte yandan, ''Savaşçı dizisinin de yayın günü böylece netleşmiş oldu. Haftaya cumartesi ilk bölüm yayında...'' ifadesine yer verildi. Ancak Tamer Karadağlı sosyal medya hesabından 17 Nisan yani Cumartesi günü de yeni bölümün yayımlanamayabileceğini belirterek net tarihi FOX Tv'nin duyuracağını bildirdi.