Cadde Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık'

Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık'

13.04.2024 - 09:44 | Son Güncellenme:

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamasıyla ilgili konuştu.

Aleyna Tilki Sahnelerim engelleniyor demişti Savaşımızı verdik, kazandık

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yeni albümü üzerinde çalışan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ekip arkadaşlarını hedef alarak, "Albümümde beraber çalıştığım çocukluk arkadaşlarım, evimde beraber ekmeğimi böldüğüm, cebimde ne varsa kendimden ayırmadan paylaştığım insanlar tam albümümün çıkış döneminde, albümümü bitirmeyip yurt dışında alem yapıyor. Bana değil, beni dinlemek isteyenlere de ayıp ettiler. O yüzden siz söyleyin, ne yapayım?" mesajını yazmıştı.

Aleyna Tilki Sahnelerim engelleniyor demişti Savaşımızı verdik, kazandık

"BENİ ÇOK GÜÇLÜ ZANNEDİYORLAR"

Konu hakkında konuşan 24 yaşındaki Tilki, "Kırıyorlar beni. İnsanlarla bir şeyleri paylaşmayı çok seviyorum. Beni çok güçlü zannediyorlar, kırılmaz zannediyorlar ama kırabiliyorlar, kırıyorlar. Canları sağ olsun. Üzülüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Aleyna Tilki Sahnelerim engelleniyor demişti Savaşımızı verdik, kazandık

Oyuncu arkadaşı Serel Yereli'yle boğazda çıktıkları tekne gezintisinde denize girdiği anlar hatırlatılınca Tilki, "Boğaz'da suya girmek tutkulu bir şey. O videonun tarihi tam olarak o tarih değil. Biz biraz yeni gibi paylaştık ama aslında su daha soğuktu" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki Sahnelerim engelleniyor demişti Savaşımızı verdik, kazandık

"LAFLARIM GEREKLİ KİŞİLERE ULAŞTI"

Önceki aylarda yaptığı "Sahne almam engelleniyor" sözleriyle ilgili de açıklama yapan Aleyna Tilki, şu ifadeleri kullandı:

Laflarım gerekli kişilere ulaştı. Ekibimle beraber bu engellerin üstesinden geldik. Bu sektörde birinin bunları anlatmaya ve cesaret etmeye ihtiyacı varmış. Sektör bir sallandı kendine geldi. Benim gibi engellenmeye çalışan sahneleri özleyen bazı sanatçılar içinde bazı şeyler değişti. Kimileri menajer değiştirdi. Savaşımızı verdik, kazandık.