Cadde Seçkin Piriler'den 19 yıl sonra yeni parça geliyor

Seçkin Piriler'den 19 yıl sonra yeni parça geliyor

18.04.2022 - 11:31 | Son Güncellenme:

Seçkin Piriler, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken ünlü isim, gazetecilerle konuşarak yeni bir şarkı çıkaracağı müjdesini verdi.

Seçkin Pirilerden 19 yıl sonra yeni parça geliyor

2016 yılında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'den boşanan iki çocuk annesi Seçkin Piriler, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yeşil renk ağırlıklı giyim tercihi ile tüm bakışları üzerine toplayan eski manken, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyleyen Piriler, "2003 yılında çıkarmış olduğum 'Kırmızı Pabuçlar' albümünden sonra tekrar bir şarkı çıkarmak için çalışmalara başladım. Yaz aylarının sonuna doğru yetiştirmeye çalışıyorum. Anadolu Rock tarzı bir şarkı olacak" dedi.

Seçkin Pirilerden 19 yıl sonra yeni parça geliyor

Muhabirlerin "Bunun için kimseden destek aldınız mı?" sorusuna ise ünlü isim, "Neden alayım ki, zaten müzisyen bir aileden geliyorum. Alt yapım gayet iyi. Eskiden de albüm çıkarmıştım. Kendime çok güveniyorum" ifadelerini kullandı.

PARTİYE KATILMADI

Öte yandan Seçkin Piriler ve eski eşi Kaan Tangöze'nin büyük oğlu Hakan geçtiğimiz aylarda 11 yaşına girmiş; Piriler, ailesi ve Hakan'ın arkadaşlarının katıldığı bir doğum günü partisi düzenlemişti.

Haberin Devamı

Bu mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşan Piriler, "Hakan 11 yaşında. Bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz" yazmıştı. Tangöze'nin oğlunun doğum günü kutlamasına katılmaması ise dikkat çekmişti.