Cadde Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı

Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı

13.05.2023 - 16:38 | Son Güncellenme:

2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.

Seda Bakandan kızlarıyla Anneler Günü paylaşımı

Daha önce 'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, geçtiğimiz yıl eylün ayında ise ikinci bebeğini kucağına almıştı.

Haberin Devamı

''HOŞ GELMİŞ MİNNOŞUMUZ''

Güzel haberi, ünlü oyuncunun yakın dostu Hadise Açıkgöz, Instagram hesabından yaptığı ve "Hoş gelmiş minnoşumuz" notunu yazdığı paylaşımla duyurmuştu. Aynı kareyi Seda Bakan, kendi sosyal medya hesabından da yayınlamıştı. Ünlü çift, kızlarına 'Ela' adını vermişti.

Seda Bakandan kızlarıyla Anneler Günü paylaşımı

''ELA BEBEĞİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIK''

Doğum sonrası hastane odasında eşi ve kızlarıyla poz veren Seda Bakan, bu kareleri; "Allah'a çok şükür Ela bebeğimizi kucağımıza aldık. Arayan, soran, çiçek yollayan herkese çok teşekkürler" notuyla paylaşmıştı.

Seda Bakandan kızlarıyla Anneler Günü paylaşımı

''ANNELER GÜNÜ'NÜ BUGÜNDEN KUTLUYORUZ''

Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. 37 yaşındaki oyuncu, kızları Leyla ve Ela ile çekilen renkli karelerine, ''Biz Anneler Günü'nü bugünden kutluyoruz'' notunu düştü. Ünlü ismin, kızlarıyla olan paylaşımına takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Haberin Devamı

Seda Bakandan kızlarıyla Anneler Günü paylaşımı