Cadde Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

14.03.2023 - 12:50 | Son Güncellenme:

Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı ve bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırdı.

Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

Seda Sayan evliliği dışında yaptırdığı estetik operasyonlarla da magazin gündeminden düşmüyor. 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

Haberin Devamı

'Fransız askısı' yöntemi Seda Sayan'dan sonra birçok kişi tarafından tercih edilmeye başladı. Öyle ki aynı estetiği yaptıran şarkıcı Berksan, Seda Sayan'a benzetilmişti.

Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

'BARBIE BEBEK' ESTETİĞİ YAPTIRDI

Yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündemden düşmeyen Sayan, bu sefer de bacaklarına işlem yaptırdı. Son zamanlarda zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen Seda Sayan, "Barbie Bebek" uygulaması yaptırdı.

Oldukça ince görünen şarkıcı, işlemlerin ardından yeşil süper mini şortuyla kamera karşısına geçti.

Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

"MUSTİ'YE HAFİF BOTOKS YAPTIM"

Seda Sayan, daha önce şarkıcı Mustafa Sandal ve yakın dostu Safiye Soyman'a uyguladığı filtrelerle de çok konuşulmuştu. Mustafa Sandal'ı etiketleyerek paylaşım yapan sanatçı, "Musti'ye hafif botox yaptım" ifadelerini kullanmıştı. Binlerce kullanıcı, fotoğraf karşısında Sandal'ın yeniden gençleştiği yorumunu yapmıştı.

Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı