Cadde Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim!

Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim!

09.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi 'O Ses Türkiye' programında Enis Arıkan'ın 'Ah Geceler' şarkısını seslendirmesi hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, cildine sünnet derisi sıvısı enkejte ettirmesiyle ilgili, "Çok yaptıran var, tek söyleyen benim" dedi.

Seda Sayandan sünnet derisi açıklaması: Bunu tek söyleyen benim

Çağlar Ökten, önceki gece Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldı. Sahne 17, birinci yılına, ilk açıldığı günkü gibi Çağlar Ökten, sahne performansını sergilemeye eşi Seda Sayan ile birlikte geldi.

Haberin Devamı

"BAYILIYORUM ENİS'E"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayan, geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi 'O Ses Türkiye' programında Enis Arıkan'ın 'Ah Geceler' şarkısını seslendirmesi hakkında konuştu. Seda Sayan, "Bayılıyorum ben Enis'e ya. Prova görüntüleri de geldi bana. Bu kadar güzel olacağı belliydi. Tamamen Seda Sayan'mış gibi yapması harikaydı. Çok başarılı o, çok!" dedi.

Seda Sayandan sünnet derisi açıklaması: Bunu tek söyleyen benim

"ÜÇÜNCÜ KEZ YAPTIRIRIM"

Daha önce defalarca kez bıçak altına yatan Sayan, son olarak kasım ayında yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirdi. Ardından geçtiğimiz günlerde de göğüs dekoltesi tarafına sünnet derisi sıvısı enjekte ettiren Sayan, "Cilt altına iğneyle yapılan bir şey. Yaralar için harika bir şey. Bunu çok yaptıran var ve tek söyleyen benim. Ben bakımlı bir kadınım yaptırırım. Yaptıramayan da varsa gelsin, ona da yaptırırım. Belki üçüncü kez yine yaptırırım bu sefer ellerime olabilir" dedi.

Seda Sayandan sünnet derisi açıklaması: Bunu tek söyleyen benim

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren şarkıcı, o anları 3.5 milyon takipçisi olan Instagram hesabının hikayeler bölümünden de yayınlamıştı.

Seda Sayandan sünnet derisi açıklaması: Bunu tek söyleyen benim

"BENİM KADAR USLU BİR HASTA YOK"

Hayranlarıyla paylaştığı videosunda "Benim kadar uslu bir hasta yok. Hiç şımarıklık yapmıyorum. Geçen sefer de sünnet derisi enjekte etmiştik, bu ikinci oldu" diyen Sayan'ın doktoru, yapılan işlemleri şu şekilde açıklamıştı:

"YAŞLANMA KARŞITI ETKİ YARATTIK"

Seda Sayan'ın dekolte bölgesinde 3-4 yaşlarından beri olan bir yanık izi vardı. Bu uygulamayı ilk yaptığımızda hem o iz hafifledi, hem de bir yaşlanma karşıtı etki yarattık. O yüzden ikinci kez aynı uygulamayı yaptık. Bir de Seda'nın çok rahatsız olduğu dudak üstü ve dudak kenarlarına çalıştık.

Seda Sayandan sünnet derisi açıklaması: Bunu tek söyleyen benim