Cadde Seda Tosun'dan baby shower partisi

Seda Tosun'dan baby shower partisi

28.04.2023 - 10:24 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmiyle adını duyuran Seda Tosun, geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile dünyaevine girmişti. 24 Mart'ta dört aylık hamile olduğunu duyuran 33 yaşındaki oyuncu, doğuma günler kala baby shower partisi yaptı.

Seda Tosundan baby shower partisi

2018'de müzisyen Eymen Adal ile nikâh masasına oturan Seda Tosun, evliliğinde henüz iki yılı doldurmadan boşanma kararı almıştı. O dönem ''Ayrılık kararını ben verdim. Bir an önce bitmesini istiyorum. Dava süreci çekişmeli olarak görünüyor ama inşallah anlaşırız. Kendisiyle mahkeme dışında görüşmek istemiyorum. Böylesi daha iyi olacak'' açıklamasında bulunan Tosun'un evliliği Eylül 2020'de sonlanmıştı. 

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Eymen Adal ile evliliği kısa süren Seda Tosun, geçtiğimiz yıl Taner Ataş’la nikâh masasına oturmuştu. 33 yaşındaki oyuncu, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor.

Seda Tosundan baby shower partisi

Beş aylık hamile olan oyuncu, baby shower modasına uydu. Büyüyen karnıyla dikkat çeken Seda Tosun, partiden kareleri ''Baby shower partimiz'' notuyla paylaştı. 

"FİLM İZLERKEN 'EVLENELİM Mİ?' DİYE SORDU"

İkinci evliliğini yaptığı Taner Ataş ile nasıl evlilik kararı aldığını anlatan oyuncu, ''Taner evde film izlerken, 'Evlenelim mi?' diye sordu ve hemen 'Tamam' karşılığını verdim. Uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım. Evliliğimin uğurlu geleceğine de inanıyorum'' ifadelerini kullanmıştı. 

Seda Tosundan baby shower partisi