Cadde Şefkat Tepe hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor

Şefkat Tepe hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor

06.10.2014 - 10:37 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'nin bir numaraları dizisi Şefkat Tepe yeni sezon bölümleri heyecan içinde bekleniyor. Dizinin ne zaman başlayacağı konusunda çıkan haberler seyirciyi umutlandırıyor. Şefkat Tepe dizisi ne zaman başlayacak seyirciler için heyecan dorukta.

Şefkat Tepe hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor

Dizi Şefkat Tepe 159. Bölüm mü yoksa Sungurlar 1. Bölüm olarak mı yayınlanacak? Dizinin takipçileri heyecanla bu soruların yanıtlarını bekliyorlar.

Haberin Devamı

4 Ekim'de başlayacağı duyurulan dizi Şefkat Tepe izleyicisini hayal kırıklığına uğrattı. Twitter ve Facebook üzerinden dizi için mesaj yağıyor. Herkes merakla dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili net bir bilginin peşinde. Dizinin yapımcılarından henüz bir karar çıkmadı. Şefkat Tepe ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Serdar Komutan ve askerlerinin destansı hikayesi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir. Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran fenomeni.
Yeni bölümün ne zaman yayınlancağına dair en sağlıklı haber ise setten paylaşılan bir karenin altında yazan ‘Dizi çekimleri gecikti o yüzden dizimizin yeni bölümü haftaya ertelendi” adlı bilgi.
Şefkat Tepe hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor