Cadde Sefo'dan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor!

Sefo'dan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor!

31.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda rapçi Murda, sahnede kendisine para atılması sonrası çileden çıkmıştı. Şarkıcı Ece Seçkin ise konser sırasında yüzüne isabet eden cep telefonu yüzünden yaralanmıştı. Çatalca’da gerçekleşen festival kapsamında önceki gece konser veren rapçi Sefo, sahneye paket boya atan izleyiciyi uyarmak zorunda kaldı.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor

Son olarak Hadise ile 'İmdat' isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturan rapçi Murda, geçtiğimiz gün bir plajda sahneye çıktı. Sevilen şarkılarının seslendiren rapçi, bir hayranının yüzüne para fırlatmasına karşılık çok sinirlendi. Şarkısını yarıda keserek tepki gösteren ünlü rapçi, para atan seyirciye "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullanarak karşılık gösterdi.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor

Haberin Devamı

ECE SEÇKİN'E DE TELEFON FIRLATILDI

Geçtiğimiz hafta ise bir sosyal medya uygulamasında başlayan akım için sahneye telefon fırlatan kişi, ünlü popçu Ece Seçkin'in boynundan yaralanmasına neden oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaşananlara sitem ederken, sanatçının yaralandığı olayın ortaya yeni çıkan görüntüleri olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor

Seçkin, sahnede şarkılarını seslendirip herkesi eğlendirmeye çalışırken bir anda seyirciler arasından biri telefonunu sahneye fırlattı. Şarkı bitimi telefonu yerden alan sanatçı, "Arkadaşlar telefonu neden sahneye fırlattınız?" diye sordu. Telefonun kayıtta olduğunu fark eden Seçkin, görüntü kaydedip, "Vermiyorum artık benim oldu" diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

SAHNEYİ TERK ETTİ

Çok sinirlenen Seçkin, "Sonunda istediğiniz şey oldu, mutlu musunuz? Buna değer mi ya buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz, sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane video için değer mi diyerek isyan etti. Konserine 5 dakika ara vermek zorunda kalan popçu, 'Sahneye telefon fırlatan arkadaş adına sizlerden özür diliyorum, kulağıma buz koydurup pansuman yaptırmam gerekiyor' diyerek sahneyi terk etti.

"GERÇEKTEN BERBAT BİR AKIM"

Ece Seçkin daha sonra aldığı darbeyle morarmış boynunu paylaşarak, "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" dedi.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor

SEFO KONSERİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Bu yıl 21’inci kez düzenlenen ‘Erguvan Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. On binlerce genç, DJ Doğukan Manço ve Sefo’nun şarkılarına eşlik etti. Colorap önce Doğukan Manço’nun müzikleri eşliğinde Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilk atışını yaptığı boyalarla başladı. Rengarenk olan gençler müziğin ritmine kendini verirken, sahneye Sefo çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Sefo’ya binlerce kişi aynı anda eşlik ederek unutulmaz saatler yaşadı.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor

Haberin Devamı

"BANA BOYA ATMAYIN"

Çatalca’daki festival kapsamında konser veren Rapçi Sefo, sahneye paket boya atan izleyicisine “Bana boya atmayın, yüzüme gözüme geliyor ve dikkatim dağılıyor. Yoksa sahnenin önüne gelmem size uzak kalırım” diyerek, gençleri uyarmak zorunda kaldı.

Sefodan seyirciye boyalı uyarı: Yüzüme, gözüme geliyor