Cadde Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur

Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur

07.05.2022 - 14:28 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.

Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur

Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldılar. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, herkesin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutlayan ikili, "Ben Bir Kadın Sevdim şarkısını sahnede beraber seslendireceğiz, her zamanki gibi yine çok heyecanlıyız. Bu şarkı bizimle efsaneleşti, enerjisi dünyaya yayıldı. Şu anda hem film, hem dizi müziği olarak kullanılıyor" diyerek, heyecanlarını paylaştılar.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMLA ARKADAŞ GİBİYİM"

1985 yılında Didem Şahin ile dünyaevine giren; Lider, Meryem ve Emirhan adında üç çocuğu olan usta sanatçı, muhabirlerin torun özlemiyle ilgili sorularına yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, şu açıklamayı yaptı:

İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur. 'Evlat fındık, torun fındık içi' derler, Allah hepimize nasip etsin. Ben çocuklarımla arkadaş gibiyim. 'Evlen, boşan, evlenme' demem. Arkadaşız konuşuruz ama kararları kendileri verecek. Çünkü hayatlarını kendileri çiziyor.

Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur

'SENİNLE BAŞIM DERTTE'YE BÜYÜK İLGİ

Sahneye ilk olarak pembe uzun bir elbiseyle çıkan Burcu Güneş, şarkılarını salonu dolduran misafirlerle beraber seslendirdi. Gecenin finalinde ise sevenleriyle buluşan Selemi Şahin, programına klasik halina gelen 'Seninle Başım Dertte' şarkısıyla başlayarak, müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 2.5 saat boyunca sahnede kalan 73 yaşındaki sanatçı, Burcu Güneş'le birlikte 'Ben Bir Tek Kadın Adam Sevdim' şarkısına düet yaparak, müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

"HER ZAMAN ECEM'İN YANINDAYIM"

Aşkları doludizgin devam eden Lider Şahin ile Ecem Çırpan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Ünlü çift, basın mensuplarının düğünle ilgili sorusuna, "Her şeyin hayırlısı, ailece görüşüyoruz" yanıtını vermişti.

Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur

37 yaşındaki şarkıcı, "Ecem'in işine karıştığınız oluyor mu?" sorusu üzerine, "Asla işine karışmam. Aksine destekçiyimdir. Ecem işini titizlikle, hakkıyla yapmaya çalışan bir kadın. Her zaman yanındayım" ifadelerini kullanmıştı.