Cadde Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

28.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Selami Şahin, önceki akşam sahneye çıktığı bir mekanda sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Dinleyicilere sürpriz yaparak konserin ikinci yarısına oğlu Lider Şahin'i sahneye davet eden şarkıcı, hayatının film olacağı haberini verdi.

Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

Usta sanatçı Lider Şahin, geçtiğimiz akşam Hayal Kahvesi Hilton Kozyatağı Premium sahnesinde sevenleriyle bir araya geldi. Şahin'i dinlemeye gelenler arasında eşi Didem Şahin ve müstakbel gelini Ecem Çırpan bulunuyordu.

Haberin Devamı

Konserin ikinci yarısında oğlu Lider Şahin'i sahnesine davet eden Selami Şahin, dinleyicilerine sürpriz yaptı. Yakın zamanda çıkan ve oldukça beğenilen 'Rezil Rüsva' adlı şarkılarını aynı sahnede seslendiren baba oğul, performansları ile büyük alkış aldı.

MÜSTAKBEL GELİNE ÖPÜCÜK
Sahneden indikten sonra sevgilisi Ecem Çırpan'ı öpen Lider Şahin, "Ecem ile çok mutluyum. Her şey yolunda gidiyor" diyerek mutluluğunu gözler önüne serdi. Genç mankene bir öpücük de Lider Şahin'in annesi Didem Şahin’den geldi.

Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

İddialı düetleri ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan sanatçı Selami Şahin, şarkının geri dönüşleri ile ilgili şunları söyledi:

"GÜZEL TEPKİLERLE KARŞILAŞIYORUM"
"Oğlum Lider'in yaptığı bu şarkı çok büyük ilgi görüyor. Yolda yürürken birçok insanın güzel tepkileriyle karşılaşıyorum. Bu benim için büyük bir şereftir. İşlerimizde iki arkadaş gibi ilerliyoruz. Yapılmamış şarkıyı yapmak çok önemli. 'Rezil Rüsva'da onlardan biridir. Onların başarıları için canımı veririm."

Haberin Devamı

Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

"GENÇLİK GÜNLERİMİ OĞLUM OYNAYACAK"
Selami Şahin, hayatını anlatan bir filmin çalışmalarına başladıklarının müjdesini verirken, "Çocukluğundan bugüne kadar olan hayatımı anlatacağım. Gençlik günlerimi oğlum oynayacak, 50 yaşında sonraki kısmı ise kendim oynayacağım. İstanbul'a 15 yaşında tek başıma geldim. Çalıştığım oteli, restoranı göstereceğim. Parkta yattığım günlerim oldu" diyerek, filmle ilgili ipuçlarını da paylaştı.

"BUNA HALK KARAR VERİR"
Serdar Ortaç'ın kendini 'Popun kralı' ilan etmesi konusunda ise duayen sanatçı, "Ben kimseye karşı değilim. 'En iyi benim' demek yanlış. Buna halk karar verir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Maslak'ta sahne almadan önce basın mensuplarıyla konuşan Selami Şahin, "Bu gece Lider'le aynı sahneyi paylaşacağız, bu sebeple ayrıca bir heyecanlıyız" diyerek, oğlu Lider Şahin'i de röportaja davet etmişti.

Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu

"EVLAT GİBİSİ YOK"
Usta sanatçı, "Evlat gibisi yok. Her zaman söylerim, ben arkadaşıma balık ısmarlamam, balık tutmasını öğretirim. Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor. En son yaptığı 'Rezil Rüsva' adlı şarkısının son kısmında birlikte düet yaptık. Şarkının geri dönüşleri çok güzel. Telefon yağıyor herkesten, şarkıyı çok beğeniyorlar. Benim çok hoşuma gidiyor" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Selami Şahin, "Bir şarkı müzikseverlerin beğenisini kazandığı zaman sevilir. Umarım bundan sonra yapacağı şarkılar daha da büyük tecrübeler kazandırır oğluma" sözleriyle oğlunu veliahtı ilan ederken, duygu dolu anlar yaşamıştı.

"BENİ GURURLANDIRIYOR"
Babasının bu sözlerine, "Onun sahnesinde on yıl back vokal yaptım. Onunla düet yapmak benim en büyük hayalimdi. Şimdi babamdan ve en önemlisi de sanatçı Selami Şahin'den böyle sözler duymak beni gururlandırıyor. Bugün ilk kez canlı okuyacağız şarkımı ve bu anı ömrüm boyunca unutmayacağıma eminim" ifadeleriyle karşılık veren Lider Şahin, hayatının en özel anlarından birini yaşayacağını söylemişti.