Cadde Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!

Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!

08.12.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarından kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Selena Gomez, büyük aşkı Justin Bieber'ın yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor

Hailey Baldwin, Justin Bieber ile ilk kez şarkıcının 2010 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Selena Gomez ile ayrıldığı Aralık 2015'te bir araya gelmişti. Ancak ikili çok sürmeden 2016 yılında ayrılmış; Bieber, Sofia Richie ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Richie ile de aradığı mutluluğu bulamayan Justin, Kasım 2017'de tekrar Selena Gomez ile birlikte görüntülenmişti. İkili kısa süre sonra ise tekrar bir araya gelmemek üzere yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Kanadalı Justin Bieber ile ABD'li Hailey Baldwin, yaşananların ardından Haziran 2018'de tekrar bir araya gelmiş ve kısa süre sonra nikah masasına oturmuştu. Bieber'ın hayranları bu gelişme şarkısında adeta şoke olmuş, Hailey'nin şarkıcı ile Selena arasına girdiği iddia edilmişti.

İLK KEZ KONUŞTU

Hailey Rhode Baldwin Bieber; dört yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Justin Bieber'ı, uzun yıllar aşk yaşadığı Selena Gomez'den 'çaldığı' iddialarıyla ilgili geçtiğimiz sene ilk kez konuşmuştu. Ünlü model, herhangi biriyle birlikteyken Justin'le asla aşk yaşamadığını ve onu 'Selena'dan çalmadığını, birinin ilişkinizi bozacak bir karakterde olmadığını' söylemişti.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor

"EN İYİ ŞEYDİ"

Bieber'ın kendisine evlilik teklifinde bulunmadan önce Selena Gomez ile 'defterini kapattığını' belirten Hailey, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bence nişanlanması, evlenmesi ve hayatına devam etmesi Justin için olabilecek en iyi şeydi. Tekrar bir araya geldiğimizde neler olduğunu biliyordum. Aklımın bir köşesinde 'Acaba bu gerçekten onun için bitti mi?' diye düşünürken asla Justin'le aşk yaşamak, nişanlanmak ve evlenmek istemezdim. Selena ile olan ilişkisi tamamen bittiği için bir araya gelebildik.

SOSYAL MEDYADA İLAN ETTİ

Selena Gomez, sosyal medyadan samimi itiraflar yapması ve özel hayatıyla ilgili iniş çıkışları hayranlarıyla paylaşmasıyla tanınıyor. Gomez, yeni aşkını da yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ilan etti.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor

YAKIN ARKADAŞI ÇIKTI

Selena Gomez'in son hamlesi çok ses getirdi çünkü kendi itirafına göre altı aydır gizlice aşk yaşadığı kişi büyük aşkı Justin Bieber’ın yakın arkadaşı ve birlikte de çalıştığı ünlü müzik yapımcısı Benny Blanco çıktı.

SÖYLENTİLERİ DOĞRULADI

Bieber’ın yakın arkadaşı olmasıyla ve yıllardır onunla çalışmasıyla ünlenen Benny Blanco’yla aşk söylentileri birçok hayran sayfasında dile getirilen Selena Gomez, bu iddialara yorum yazarak aşk yaşadığını doğruladı.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor

Bu aşkla ilgili yapılan yorumların arasına dalıp ilişkiyi onaylayan Gomez, çok mutlu olduğunu ve Benny Blanco’nun ona bugüne kadar birlikte olduğu herkesten daha iyi davrandığını yazdı.

POZLARINI PAYLAŞTI

Hayranları bu işte bir tuhaflık var diyerek Selena Gomez'in hesabının ele geçirildiği iddia edince ünlü şarkıcı bu kez de Benny Blanco olduğu düşünülen biriyle sarmaş dolaş bir pozunu hikayeler kısmından paylaştı.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor

"O BENİM HER ŞEYİM"

“O benim her şeyim. Başıma gelen en iyi şey. Bugüne kadar birlikte olduğum herkesten daha iyi. Bu bir gerçek” yazarak Blanco ile ilişkisini doğrulayan Selena Gomez’in hayranları ünlü şarkıcının Instagram hesabının hack’lenmiş olabileceğini bile düşündü.

Selena Gomez, Justin Bieberin yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor