Cadde Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz!

Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz!

09.11.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerle konuşan Şekerci, yemek yapma konusunda fena olmadığını söyleyerek eğlenceli açıklamalarda bulundu.

Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz

Şimdilerde 'Aile' dizisiyle ekranlara gelen Selin Şekerci, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Dekolteli giyimi ile dikkat çeken 34 yaşındaki Şekerci, ayaküstü gazetecilerin sorularıbı yanıtlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, “Benim tiyatro oyunum var. Dizimiz var. Başka bir şey yapmıyorum. Bomboş bir hayatım var” diyerek esprili bir açıklamada bulundu.

Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz

"MELEMEN DİYORUZ BİZ İZMİR'DE"

Güzel oyuncu, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un sette güzel yemek yaptığının hatırlatılması üzerine; "Çok güzel yemek yapıyormuş ama biz çok denk gelemiyoruz, aynı sahnelerimiz olmadığı için" dedi ve şöyle devam etti:

Ben de fena değilimdir. Menemen yapmak çok önemlidir. 'Mutfakta iyiyim' diyen bunu yapabilmeli. Menemen soğansız olmaz. Melemen diyoruz biz İzmir'de.

Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz

PİŞTİ OLDULAR

Öte yandan şimdilerde Osman Yalın ile aşk yaşayan Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte eski sevgilisi İbrahim Selim ile pişti olmuştu.

Hem Selin Şekerci hem de İbrahim Selim, gece boyunca karşı karşıya gelmemek için büyük çaba sarf etmişti.