Cadde Şenay Gürler anneanne oldu! 'Şahane bir duygu'

Şenay Gürler anneanne oldu! 'Şahane bir duygu'

07.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Şenay Gürler, NTV'de meslektaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Empati' programına konuk oldu. Gürler, yaşanmış hikayelere empati kurarken, konu özel hayatına da geldi. 56 yaşındaki Gürler, anneanne olduğunu söyledi. Torununun adını da paylaşan Gürler, "Uzakta yaşıyorlar, çok sık görüşemiyorum" açıklamasını yaptı.

Şenay Gürler anneanne oldu Şahane bir duygu

Şenay Gürler, geçtiğimiz aylarda 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' adlı programa konuk olmuştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü'nden mezun olan başarılı oyuncu, 2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve 'Fatoş' karakterine hayat verdiği 'Avrupa Yakası' dizisi hakkında konuşmuştu.

Haberin Devamı

Muhteşem bir yapımdı, harika bir kadrosu vardı. Diziye başladığımızda ortaya böyle bir şey olacağını düşünememiştik, inanamadık. 'Fatoş' karakterini çok severek canlandırdım. Beş yıl oynadık ama hiç sıkılmadık. Gülse Birsel o kadar güzel yazıyordu ki çok eğlendik.

Şenay Gürler anneanne oldu Şahane bir duygu

"BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM ŞARKICI OLMAK İSTERİM"

56 yaşındaki Şenay Gürler, mesleği ile alâkalı olarak, "Çocukken gazeteci ve psikiyatr olmak da istiyordum ama oyunculuk yolculuğumdan memnunum. Bir daha dünyaya gelsem şarkıcı olmak isterdim" demişti.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, 5 Ekim Çarşamba akşamı NTV ekranlarında yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu. Şenay Gürler, sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın üstlendiği programda, yaşanmış hikayelere Empati kurarken, konu özel hayatına da geldi.

Şenay Gürler anneanne oldu Şahane bir duygu

"GENÇ YAŞTA ANNEANNE OLDUN"

Ahmet Mümtaz Taylan "Kimse inanmayacak belki ama sen genç yaşta anneanne oldun" sözleriyle konuya girince Şenay Gürler, gülümseyerek, "O zaten bana 'Şenay' diyor. Simya adı. Aramız iyi. Uzakta yaşıyorlar çok sık görüşemiyorum ama özlüyorum. Görüşmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK ŞANSLIYIM"

Usta oyuncu, "Bir araya geldiğimizde de uzun uzun birlikte kalmaya dikkat ediyoruz. Şimdi tadını çıkarıyorum, kızımı büyütürken bazı şeyleri atladığımı görüyorum, Simya'ya karşı onları atlamamaya çalışıyorum. Şahane bir duygu, çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

Şenay Gürler anneanne oldu Şahane bir duygu

GÖZLERDEN UZAK MUTLU BİRLİKTELİK

Öte yandan 2014 yılından bu yana bilardocu Semih Saygıner ile birlikte olan Şenay Gürler, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Saygıner ile fotoğrafını "Canım" diyerek paylaşmıştı.

Şenay Gürler anneanne oldu Şahane bir duygu