Cadde Senay Melek Kaya kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Senay Melek Kaya hangi jürinin takımında?

Senay Melek Kaya kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Senay Melek Kaya hangi jürinin takımında?

20.01.2022 - 21:15 | Son Güncellenme:

Senay Melek Kaya kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan O Ses Türkiye yarı finalde yarışmacılar üçlü ve ikili düelloların ardından adlarını finale yazdırmak için mücadele edecek. Peki Senay Melek Kaya kimdir kaç yaşında hangi jürinin takımında yer alıyor?

Senay Melek Kaya kimdir kaç yaşında O Ses Türkiye Senay Melek Kaya hangi jürinin takımında

Senay Melek Kaya bu akşam O Ses Türkiye'de yarı final mücadelesi verecek. Finale kalmak için mücadele edecek isimlerden biri olan Senay Melek Kaya üçlü çarpraz düellolarda Oğuzhan Koç'un transfer hakkını kullanarak takımına kattığı isim olan Senay Melek Kaya çeyrek finalin ardından adını yarı finale de yazdırdı. Yarı finalde bu akşam Mustafa Açıkgöz ile düelloda karşı karşıya gelecek olan Senay Melek Kaya kimdir, aslen nereli kaç yaşında?

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE SENAY MELEK KAYA KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Senay Melek Kaya, 18 yaşında. İstanbul’da yaşayan yarışmacı, aslen Rizeli. Müziğe 7-8 yaşlarında başlayan Senay’ı ilkokul öğretmeni keşfetmiş. Ailesinin de desteği ile keman ve gitar eğitimi almış. En büyük hayalinin sahneye çıkmak olduğunu söyledi.

SENAY MELEK KAYA HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye’nin beşinci bölümünde sahneye çıkan Senay Melek Kaya, “GÜL BEYAZ GÜL” adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Murat Boz, Oğuzhan Koç’u döndürmeyi başardı. İlk turu geçen Senay Melek Kaya, Murat Boz’un takımına katıldı.