Cadde Seni Çok Bekledim Erol kimdir, gerçek adı nedir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında?

Seni Çok Bekledim Erol kimdir, gerçek adı nedir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında?

05.03.2021 - 21:00 | Son Güncellenme:

Seni Çok Bekledim dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer alacak. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide Erol karakterine ise İlhan Şen hayat veriyor. Erol, Seni Çok Bekledim dizisinde Kadir karakterinin kardeşi olarak yer alıyor. Peki Seni Çok Bekledim'de Erol'a hayat veren İlhan Şen kimdir?

Seni Çok Bekledim Erol kimdir, gerçek adı nedir İlhan Şen kimdir, kaç yaşında

Yönetmeliğini Şahin Altuğ'nun yaptığı Seni Çok Bekledim dizisi yayın hayatına başladı. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinde Erol karakterini ise İlhan Şen canlandırıyor. Şen'in yaşamı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki İlhan Şen kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İLHAN ŞEN KİMDİR?

Seni Çok Bekledim dizisinde Erol karakterine hayat veren İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan’da doğdu. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul'da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

2008 yılında katıldığı Türkiye'nin en iyi model yarışmasında finalist oldu ancak En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 yılında ise Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine hayat verdi.

İLHAN ŞEN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Şahin Tepesi

Mehmed: Bir Cihan Fatihi