Cadde Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var'

Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var'

29.12.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, "Bunun tedavisi yok" dedi. Bunalımda olmasının tek sebebinin aşk ya da boşanması değil, MS olduğunu söyleyen şarkıcı, sağlık durumu hakkında konuştu.

Serdar Ortaçın MS mücadelesi Ayağımı kaybetme riskim var

Serdar Ortaç, önceki gün Kozyatağı’nda bir güzellik merkezinde kişisel bakım yaptırdı. Popçu, bakım sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"HASTALIKAN SONRA HEPTEN SALDIM GİTTİ"

Kendini çok ihmal ettiğini dile getiren Ortaç, "Depresyondan çıkamadım, arkadaşım davet edince geldim ve ilaç gibi geldi. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkekler de kişisel bakımına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti" dedi.

Serdar Ortaçın MS mücadelesi Ayağımı kaybetme riskim var

"ÜÇ ATAK GEÇİRDİM, DÜRDÜNCÜ ATAĞIN GELMESİ TEHLİKELİ"

Sağlık durumyla ilgili bilgi veren 53 yaşındaki sanatçı, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok. Üç atak geçirdim, dördüncü atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaçın MS mücadelesi Ayağımı kaybetme riskim var

Haberin Devamı

"ARTIK BİSİKLETE BİNEMİYORUM"

Sahneye çıkınca her şeyi unuttuğunu belirten Ortaç, "Ne kadar bunalımda olsam da sahnede her şeyi unutuyorum. Bu sene çok çalıştım ve çok konser verdim" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin "Bunalımda olmanızın sebebi ne?" sorusuna ünlü isim, "Aşk ya da boşanmam değil, tek sebebi hastalığım. Babam ve kardeşimi kaybettim, pandemiden sonrası çok kötü geçti benim için. Bana milyonlar versen umrumda değil, giysilerimi 300 kez giyerim ve hiç umurumda olmaz. Hastalık olunca çoğu şeyin önemi kalmıyor. Bisiklete binemiyorum artık. Düşünün! Canımı sıkıyor bu durum" cevabını verdi.

Serdar Ortaçın MS mücadelesi Ayağımı kaybetme riskim var

"ÇOCUĞUM OLSUN İSTERDİM"

İrlandalı model Chloe Loughnan'la 2014–2019 yılları arasında evli kalan Serdar Ortaç, hayatında kimse olmadığını vurgulayarak, "Ben çok geç kaldım, özellikle çocuk için. Allah bilir, bakalım. İsterdim çocuğum olmasını" açıklamasını yaptı.

Serdar Ortaçın MS mücadelesi Ayağımı kaybetme riskim var

"SÜREKLİ GERGİNLİK, KÜFÜR"

Yılbaşında birlikte sahne alacağı İbrahim Tatlıses'den övgüyle bahseden popçu, "Biz onun yanında ufacık kalırız, çok büyük sanatçı" derken, sosyal medyayı artık eskisi gibi kullanmadığını söyledi.

Orası çok bozuldu, artık eskisi gibi kullanmıyorum, sürekli gerginlik, küfür!