Cadde Seren Serengil cezaevinde! Teslim oldu

Seren Serengil cezaevinde! Teslim oldu

03.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen’in şikâyeti üzerine üç günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil, yakalama kararının infazını beklemeden dün sabah önce adliyeye, ardından da Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gitti

Seren Serengil cezaevinde Teslim oldu

Gülben Ergen’in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil, karara uymadığı gerekçesiyle üç gün zorlama hapis cezası almıştı. Gerekçeli kararın imzalanmasının ardından sunucu, dün sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gitti. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Serengil, polis eşliğinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Resmi prosedürün başlamasından dolayı Serengil açıklama yapmadan, polis aracıyla doğrudan cezaevine girdi.

Haberin Devamı

Pazartesi çıkacak

Serengil’in dosyası, verilen üç günlük hapis cezasının infazı için infaz ve ilamat bürosuna gönderildi. İnfaz savcılığı, daha sonra Serengil hakkında yakalama kararı çıkardı. Kararın infazını beklemeyen sunucu, İnfaz Savcılığı’na giderek, teslim oldu. İşlemleri tamamlayan İnfaz Savcılığı’nın, Serengil’i cezaevine göndermek üzere polise teslim ettiği öğrenildi. Sunucu, pazartesi cezaevinden çıkacak. Serengil’in menajeri İzzet Aral, sanatçının cezaevinden çıkmasından sonra hukuki sürece başvurarak, karşılık vereceklerini söyledi.

Seren Serengil cezaevinde Teslim oldu

‘Hoşçakalın’

Cezaevine gitmek için yola çıktığı sırada sevenlerine Instagram’dan Serengil, “Artık bir tek Allah’ın adaletine inanıyorum. Sizi seviyorum. Diğer program arkadaşlarım, sanatçı dostlarım, büyüklerim ve size arkamda durduğunuz her an için teşekkür ederim. Hoşçakalın” notunu yazdı.

Haberin Devamı

Seren Serengil cezaevinde Teslim oldu
Serengil’in eski avukatı: Kamuoyunu yanlış yönlendirdi

Seren Serengil’in bir önceki avukatı Ayşegül Mermer, sanatçıyı eleştirdiği bir yazıyla ünlü ismin avukatlığını bıraktığını açıklamıştı. Serengil’in ısrarla bir an önce teslim olmak istediğini vurgulayan Mermer’in açıklamasında, “Serengil’in cezaevine giriş süreci fevri davranışları nedeniyle ‘yılan hikayesine’ döndü algısı oluştu. Sayın Seren Serengil’in bu tutumu ve kamuoyunu yanlış yönlendirmesi nedeniyle mesleki itibarımın zedelenmemesi için bu açıklamayı yapma zorunluluğum doğmuştur. Seren Serengil’in cezasının infaz yazısını bugün (01.02.2018) itibarıyla almış bulunmama rağmen, yaşananlardan dolayı avukatlık görevimden istifa etmiş bulunuyorum” cümleleri yer aldı.

‘Şov’ tepkisi

Seren Serengil’in avukatı Ersoy Kandemir, cezaevi çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Serengil’in moralinin iyi olduğunu belirten Kandemir, “Kendisiyle ilgili yapılan ‘Acaba şov mu?’ haberlerine oldukça tepkili. Bu sebepten sağlık sorunları çekti” şeklinde konuştu.

‘Saçma karar’

Serengil ile aşk yaşadığı konuşulan şarkıcı Yaşar İpek, son bir haftadır sunucunun yanında olduğunu söyledi. İpek, “Çok saçma bir karar olarak görüyorum. Eğer böyle bir ceza verilecekse tazminat olması gerekirdi” açıklamasını yaptı.

Yazarlar