Cadde Seren Serengil: Hadise'yi paket yaptık!

Seren Serengil: Hadise'yi paket yaptık!

30.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Seren Serengil, Konya'da Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki bir köpeğin bakıcı tarafından kürekle başına vurularak öldürülmesine isyan etti. Annesi Nevin Teoman'ın "evinin tapusunu kendi üzerine geçirdiği" iddiasıyla açtığı dava hakkında da açıklamalarda bulunan Serengil'e, şarkıcı Hadise hakkında çok konuşulan iddiaları da soruldu.

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Seren Serengil, bir dönem Hadise ile Reza Zerrab arasında ilişki olduğunu iddia ederek, canlı yayında elindeki belgeleri açıklamıştı. Hadise'nin kesin bir dille yalanladığı yasak aşk iddiasıyla ilgili konuşan Serengil, Ebru Gündeş tarafından Reza Zarrab'a açılan boşanma davasına ilişkin dosyadan bir bölüm de okumuştu.

Haberin Devamı

"YASAK AŞKI İTİRAF ETTİ"

Serengil'in iddiasına göre söz konusu dilekçede şu ifadeler yer alıyordu:

Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir.

"İHANETTEN EMİN OLUNCA DAVA AÇTI"

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in yasak aşk iddiasının çıktığı dönemde dokuz günlüğüne kızı için Amerika'ya gittiğini belirterek, "Hadise olayını bilerek kızı için Reza Zarrab'ın yanına gitti. Döner dönmez de ihanetten emin olunca boşanma davasını açtı. İhanete üzülürüm ama yakın arkadaş olması çok başka" şeklinde konuşmuştu.

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

HADİSE, HAKKINDAKİ İDDİALARA İSYAN ETTİ

Seren Serengil'in "Hadise'nin mesajlarını ifşa edeceğim" demesi üzerine Instagram hesabından bir paylaşım yapan Hadise, isim vermeden ünlü şarkıcıya sert tepki göstermişti:

Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; Susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana yine kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. Siz kimsiniz? Allah mısınız?

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

"BİTTİ O KONU!"

Önceki gün Nişantaşı'nda köpekleriyle görüntülenen Seren Serengil, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Serengil, Hadise ile ilgili konuyu kapattığını ve daha fazla konuşmak istemediğini söyleyip, "Onu paket yaptık. Bitti o konu" dedi.

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

Haberin Devamı

"ANNEM BENİM CANIM"

Serengil, annesi Nevin Teoman'ın kendisine açtığı dava hakkında da konuşup, "Annem benim canım. Maalesef ilk evliliğinden çocukları var. Amaçları belli. Biz gerekli belgelerimizi koyduk, bekliyoruz. Öztürk Serengil'in malı Öztürk Serengil'in kızınındır. Annemle görüşüyorum tabii ki o beni canımdır" açıklamasını yaptı. 

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre Serengil, annesi Nevin teoman'ın Ankara'da GATA'ya götürüp sağlık heyetine soktu ve vasiyetini yazdırdıktan sonra ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptırıp noterden annesinin imzasını aldı. Ardından Suadiye'de piyasa değeri 30 milyon TL olan dairesinin tapusunu kendi üzerine aldı. Nevin Serengil, dairesini satılığa çıkarmak istediğinde tapunun kendisinin üzerinde olmadığını, Seren Serengil'in üzerine geçtiğini öğrenince kızına dava açtı.

"KONYA VALİLİĞİ'NDEN RANDEVU ALDIM"

Konya'daki hayvan barınağında yaşanan skandal görüntüler hakkında konuşan Serengil, "Çarşamba günü Konya Valiliği'nden randevu aldım. Rehabilitasyon Merkezi'ne gideceğim, çekimler yapacağız ve yeri göreceğim" dedi.

Seren Serengil: Hadiseyi paket yaptık

"YURT DIŞINDA EN AZ 10 YIL HAPİS YATARLARDI"

Haberin Devamı

Serengil, sokaklarda başıboş köpekler nedeniyle insanların rahat gezemediği şeklindeki eleştirilere katılmadığını anlatıp, "Yüz yıldan beri sokaklarda köpekler var ve bu zamana kadar hiç kimseyi öldürmemişler. Tüm dünyada yaşam alanları var. Yurt dışı örnekleri verilmesi saçma. Zihniyetle ilgili olduğunu düşünüyorum, cahillikle alakalı. Bu köpeği öyle öldüren yarın bizi de çocukları da öyle öldürür" şeklinde konuştu.