Cadde ‘Sessiz çığlıklar attım’

‘Sessiz çığlıklar attım’

19.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu imzalı ‘İnfilak’ parçasını okuyan Gülben Ergen, “Geride durup, konuşmadığım dönemde, içimde infilak eden çok şey vardı. Bu parçayla infilak ettim” dedi.

‘Sessiz çığlıklar attım’

Gülben Ergen, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait ‘İnfilak’ şarkısının son okumalarını yaptı. Minik Serçe’nin parçalarının kendisini hep iyi hissettirdiğini söyleyen şarkıcı, “İnsan bazen acı çekerken sessiz çığlıklar atabiliyor. O geride olup hiç konuşmadığım dönemde aslında içimde infilak eden çok şey vardı. Kimsenin hakkında tek kelime etmeden devam ettim. Herkes farklı cümleler alır kendine, ben bütününü aldım. Bu parçayla infilak ettim” dedi.

Ergen, bir süredir küs olduğu Demet Akalın’la barışmasıyla ilgili “Yaşam felsefem, kim olursa olsun, zor gününde destek vermektir. Onun yanında oldum ve o da çok mutluydu. Güzel şeyler paylaştık” şeklinde konuştu. Yeşim Salkım’ın, Deniz Seki ve Akalın’la sahnede şarkı söylemesine, “Detone oluyorsunuz, daha az bağırın” sözleri hatırlatılan şarkıcı, “Birbirimize destek olduk. Bence orada güzel bir tablo vardı. Dayanışmayı gösterdik” açıklamasını yaptı.