Cadde Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama!

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama!

02.12.2023 - 07:48 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı 'Demir Yaman' karakteriyle büyük çıkış yakalayan Murat Ünalmış, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Bulgar kökenli Albena İlieva (Nutiye Akar) ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. 42 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade düğün töreniyle ilgili konuştu.

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama

'Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, önceki gün eşi ile Kadıköy'de gerçekleşen yeni yıl davetine katıldı.

Haberin Devamı

"TİCARİ HAYATIM GÜZEL GİDİYOR"

Oyunculuğun haricinde ticarete de atılan ve Kapadokya'da bir işletme açan Ünalmış, "Güzel gidiyor ticari hayatım, alıştım diyebilirim. İstanbul ve Kapadokyo arasında gidip geliyorum. Bu durumdan şikayetçi değilim. Oyunculuğu çok seviyorum, sonuna kadar da yapmaya devam edeceğim" dedi.

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama

"GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMAYI SEVMİYORUZ"

Üç yıldır birlikte olduğu Nutiye Akar ile geçtiğimiz eylül aynında sade bir törenle dünyaevine giren Ünalmış, "Hayatımızı göz önünde yaşamayı seven bir çift değiliz. Ondan dolayı kendi sade hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama

DÜĞÜN PAYLAŞIMI

Ünlü oyuuncu, düğünde çekilen bir kareye Instagram hesabında yer verip, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, güzel dileklerini ileten tüm aile fertlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, takipçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz" mesajını yazmıştı.

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama

Haberin Devamı

"SON YILLARDA YAPILAN FİLMLERİ BEĞENMİYORUM"

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in oynadığı 'İstanbul için Son Çağrı' adlı film için düşünceleri sorulan Murat Ünalmış, "Henüz izlemedim. Açıkcası son zamanlarda yapılan filmleri sevmiyorum. Senaryosu ve hikayesi bana tat vermiyor" ifadelerini kullandı.

Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama