Cadde Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm!

Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm!

04.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı, ilk bölümü 30 Haziran'da izleyicisiyle buluşan romantik komedi türündeki 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin ekran yolculuğu kısa sürdü. Sevda Erginci, TRT 1'de ekranlara gelen yapım hakında final kararı alınması nedeniyle adeta hayatının şokunu yaşadı.

Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu, senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme aldığı 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin, 11 Ağustos 2022'de yayınlanacak 7'nci bölümüyle final yapacağı ortaya çıktı. Önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılan başrol oyuncusu Sevda Erginci, üzücü haberi basın mensuplarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

"BEŞ DAKİKA ÖNCE ÖĞRENDİM"

Oldukça üzgün olduğu görülen Erginci, dizisinin final kararından sonra yaşadığı şoku şu cümlelere dile getirdi:

Çok üzgünüm arkadaşlar. Beş dakika önce dizimin final kararı alındığı haberini aldım. Çok şaşkınım. Ne olur fazla bir şey sormayın!

Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm

"REYTİNGLER ÇOK İYİ GİDİYOR"

Ünlü oyuncu, gazetecilerden "Ne olur soru sormayın" ricasında bulunduktan sonra hızla aracına bindi. Erginci'nin dizideki partneri Ekin Mert Daymaz, final kararından bir gün önce dizinin reytinglerini iyi gittiği için çok mutlu olduğunu dile getirmişti.

Nişantaşı’nda görüntülenen Ekin Mert Daymaz, "Sizi çok mutlu ve neşeli gördük. Var mı bir sebebi?" şeklindeki soruya, "Dizimin reytingleri çok iyi gidiyor. Böyle olunca mutluluğum dışarıya da yansıyor" yanıtını vermişti.

Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm

"ÇOK DOĞRU BİR KARAR VERDİM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz haziran ayında Akmerkez’de eczaneden çıkarken objektiflere yansıyan Sevda Erginci, "Çok tatlı bir iş geliyor, heyecanlıyım. İlk defa romantik komedi yapıyorum. Benim artık romantik komedi yapmaya ihtiyacım vardı. İnanılmaz bir cast oldu. Uzun zamandır dram yaptım. Bu yıl değişikliğe gidip, dram yapmak istemedim. Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Sevda Erginci: Dizimiz bitmiş, çok üzgünüm