Cadde 'Sevimli Dostlar' artık tiyatro sahnesinde

'Sevimli Dostlar' artık tiyatro sahnesinde

04.10.2018 - 16:01 | Son Güncellenme:

Eğitici, öğretici şarkılarıyla Youtube’da yayın yapan 'Sevimli Dostlar', şimdi BKM Mutfak organizasyonuyla tiyatro sahnesine taşınıyor.

Sevimli Dostlar artık tiyatro sahnesinde

'Sevimli Dostlar' müzikli çocuk oyununun ilk gösterisi, 14 Ekim Pazar günü Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

'Sevimli Dostlar' şarkıları bir süredir İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça dillerine de uyarlanıyor ve bu dillerde de Youtube üzerinden yayınlanıyor.

Oyunun hikayesi:

Kahramanımız Kerem (5) uyumak üzere yatağında Sevimli Dostlar oyuncakları ile oynarken kendini dev bir ekranın içinde bulur. Sevimli dostlar; Nil, Mert, Unutkan Balık ve Şaşkın Ördek de oradadır. Biraz önce oynadığı oyuncakları canlı görmek Kerem’i heyecanlandırdığı kadar, çok mutlu da etmiştir. Sevimli Dostlar’ın harika şarkıları eşliğinde bir macera yaşarlar. Kerem kendine neler yapabildiğini, birlikte olunca başarabilecek çok şeyler olduğunu öğrenir. Kendini yatağında bulduğunda ise annesi ondaki bu değişime inanamaz. Kerem, artık Sevimli Dostlar’dan öğrendikleriyle kendine çok daha güvenen ve yetebilen bir çocuktur.