Cadde Sevmek Zamanı final mi? Sevmek Zamanı dizisi neden bitiyor?

Sevmek Zamanı final mi? Sevmek Zamanı dizisi neden bitiyor?

19.07.2022 - 00:17 | Son Güncellenme:

Sevmek Zamanı dizisi pazartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranda yer alıyordu. Dizinşn 5. final bölümü fragmanı ise izleyeni merakta bıraktı. Dizinin başrollerinde Deniz Işın ile İlhan Şen yer alıyor. Peki, Sevmek Zamanı neden final oldu?

Sevmek Zamanı final mi Sevmek Zamanı dizisi neden bitiyor

ATV ekranlarında dizi takipçileri karşısına çıkan Sevmek Zamanı dizisi 5. bölümle ekran macerasını noktaladı. Sevenleri ise final kararı ardındaki sebebi araştırıyor. Sevmek Zamanı dizisinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yürütürken senaryosunu ise Nalan Merter Savaş kaleme alıyor. İşte, Sevmek Zamanı final kararı detayları...

Haberin Devamı

SEVMEK ZAMANI NEDEN FİNAL OLDU?

Başrollerini Deniz Işın ile İlhan Şen'in paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi pazartesi akşamları ATV'de yerini alıyordu. 5. bölümde final yapan dizi hakkında Gazeteci Birsen Altuntaş, ''Ancak izlenme rakamları birkaç dizi dışında beklentiyi karşılamadı.

Ve ilk final haberi atv’den geldi. Kanalın Süreç Film imzalı dizisi “Sevmek Zamanı” ekrana veda ediyor. Başrollerini İlhan Şen (Kağan) ile Deniz Işın’ın(Firuze) paylaştığı dizi 5. bölümde final yapacak.'' ifadelerine yer vermişti.

Yazarlar