Cadde Sevmek Zamanı Kağan kim, hangi oyuncu oynuyor? Kağan'ı oynayan İlhan Şen boyu ve yaşı kaç, nereli?

Sevmek Zamanı Kağan kim, hangi oyuncu oynuyor? Kağan'ı oynayan İlhan Şen boyu ve yaşı kaç, nereli?

20.06.2022 - 20:59 | Son Güncellenme:

İlhan Şen, Sevem Zamanı dizisi ile yeniden ekranlardaki yerini alıyor. Aşk Mantık İntikam ardından Sevmek Zamanı dizisinde Kağan rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Peki, İlhan Şen kimdir, nereli, babası kim?

Sevmek Zamanı Kağan kim, hangi oyuncu oynuyor Kağanı oynayan İlhan Şen boyu ve yaşı kaç, nereli

Sevmek Zamanı dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizide Kağan rolü ile başrolde ise İlhan Şen bulunuyor. Ramo ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile yıldızı parlayan Şen, 1987 yılında Bulgaristan'da doğdu. İşte, Sevem Zamanı dizisinin Kağan'ı İlhan Şen hayatı ve dizileri...

Haberin Devamı

İLHAN ŞEN KİMDİR?

Şen, 19 Aralık 1987 tarihinde Bulgaristan'da dünyaya geldi. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik de yapmış olan Şen, 2008 yılında Best Model of Turkey yarışmasında finalist oldu, ertesi yıl tekrar katıldı ve yarışmayı kazanamyı başardı. Aynı yıl Best Model of Europe seçildi.

Pertevniyal Lisesi ve hemen ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitiren İlhan Şen, İtalya'da çeşitli markaların defilelerinde boy gösterdi. Perspective isimli kısa film ile oyunculuğa adım attı. Oyuncu 1,89 boyundadır.

DİZİLERİ

2021 Aşk Mantık İntikam

2021 Seni Çok Bekledim

2020 Ramo

2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

2018 Şahin Tepesi

2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi