Cadde Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim!

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim!

27.06.2023 - 11:31 | Son Güncellenme:

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Yeni şarkılarında eski aşkına yaptığı göndermelerle gündemde olan Shakira, son röportajında ihanete uğradığını babası yoğun bakımdayken öğrendiğini söyledi.

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, Bacelona'dan ayrılarak çocuklarıyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Haberin Devamı

Son olarak People en Español'a konuşan Shakira, aldatıldığını babası William Mebarak Chadid (91) yoğun bakımdayken öğrendiğini itiraf etti.

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

"HER ŞEY BİR ANDA OLDU"

46 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Babam düşerek ağır bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu ve basın aracılığıyla babam yoğun bakımdayken ihanete uğradığımı öğreniyordum.

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

Yaşadığı zorlukları atlatamayacağını düşündüğünü söyleyen ünlü isim, "Hayatımda en çok sevdiğim adam ve en iyi arkadaşım olan adam; yani babam, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terk ediyordu. Ne onunla konuşabiliyordum ne de olup bitenlerle ilgili tavsiye alabiliyordum" şeklinde konuştu.

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

"DİRENCİN NE DEMEK OLDUĞUNUN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ"

Shakira, sözlerine; "Babam bir COVID, iki kaza, bir zatürre ve beş ameliyatın üstesinden geldi; üstelik bunların hepsi 91 yaşındayken, altı aydan kısa bir süre içinde yaşadı. Babam direncin ne demek olduğunun en büyük örneği ve annem de gece gündüz onun yanında oldu. Annem ve babam umarım çocuklarım için sevginin, ilişkilerde sabrın, mutlak bağlılığın ve yaşama sevincinin rol modelleri olurlar" şeklinde devam etti.

Haberin Devamı

Shakira: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

Yeni şarkısı için de çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü isim, şöyle konuştu:

İnkâr, öfke, acı, kabullenme, keder, umut, aldanma, tekrar umut ve heyecan gibi bir sürü aşamalardan geçtim. Zaman zaman karışık görünen, içimde bir arada var olamayan, sadece şarkılarım aracılığıyla çözebildiğim, kendimi daha iyi anlayabildiğim pek çok duygu ve his yaşadım. Bu şarkı kendimi açıklamak ya da haklı çıkarmak için değil, sadece kendimi anlamak ve kendime tahammül etmek için.