Cadde Shakira'yı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı!

Shakira'yı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı!

08.04.2023 - 10:34 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ihanet sebebiyle geçtiğimiz sene yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan eden Pique'nin, genç sevgilisi tarafından ihanete uğradığı ve bu ihanetin sebebinin de bambaşka bir aşk üçgeni olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Shakirayı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı

Eski Barcelona yıldızı Gerard Pique'nin, uzun süredir aşk yaşadığı, iki çocuğunun annesi olan Shakira'yı aldattığı; Şarkıcının buzdolabında olan bir reçel sayesinde ortaya çıkmıştı. Çünkü reçel yemeyi sevmeyen Pique'nin evde olduğu sırada buzdolabında yenmiş reçel bulan Shakira, bu durumdan şüphelenmişti.

Haberin Devamı

ŞARKIYLA GÖNDERME YAPTI

Güzel şarkıcı, ocak ayında ise İspanyolca olarak yayınlanan yeni bir şarkısında yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye (23) yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu.

Shakirayı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı

11 yıldır birlikte olduğu Shakira ile nikâh masasına oturmayan Gerard Pique'nin, "Kuklasıyım" dediği yeni sevgilisi Clara Chia ile dünyaevine gireceği de geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

GENÇ SEVGİLİSİ TARAFINDAN İHANETE UĞRADIĞI İDDİA EDİLDİ

İspanyol Sport gazetesinin şimdi silinmiş olan bir haberine göre; futbol yıldızı Gerard Pique, sevgilisi Clara Chia Marti tarafından ihanete uğradı. Haberde, Marti'nin, 2014 yılında Cristina Serra ile evlenen Barcelona'nın eski teknik direktörü Pep Guardiola (52) ile aşk yaşadığı iddia edildi. Guardiola'nın Maria ve Marius adını verdiği iki çocuğu da bulunuyor.

Haberin Devamı

Shakirayı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı

SEBEBİ İNTİKAM MI?

Clara Chia'nın bu gizli ilişkisinin amacının eski futbolcudan intikam almak olduğu, Pique'nin sadece Shakira'yı değil; genç sevgilisini de başka bir kadınla aldatmış olduğu söylendi.

NELER YAŞANDI?

Gazeteci Jordi Martin, geçtiğimiz aylarda Pique'nin, Chia ile görüşürken Julia Puig (22) adında genç bir avukatla da ilişkisi olduğunu öne sürdü. Martin, Gerard'ın, Clara Chia ile aşk yaşamaya başladığı dönemde Julia ile de bir araya geldiğini ve romantik anlar yaşadıklarını gören görgü tanıkları olduğunu sözlerine ekledi.

Shakirayı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı

"BİRKAÇ YIL ÖNCE DE İLİŞKİ YAŞAMIŞLARDI"

Hatta gazeteci bununla da kalmayarak; Pique'nin genç avukatla Marti hayatına girmeden önce de ilişki yaşadığını söyledi ve "Tüm Barcelona, ikisinin iki ya da üç yıl önce ilişki yaşadıklarını ve Pique'nin tekrar konuşup, görüşmek için Puig ile iletişime geçtiğini biliyor" dedi.

Shakirayı aldatan Gerard Pique de genç sevgilisi tarafından aldatıldı

Eski futbolcunun o dönem Clara Chia'ya her şeyi inkar ettiği ve avukatla sadece kendisi hakkında bir şey anlatmamasını istemek için temasa geçtiğini söylediği de iddialar arasında.