Cadde Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

01.08.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Başrolü Michael Douglas ile paylaştığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) ile bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından Sharon Stone, filmin seyirciyle buluşmasının ardından hayatının bir anda nasıl değiştiğini anlattı. Dünyaca ünlü ABD'li aktris, gözlüğünü tamir ettirmek için arabasıyla dışarı çıktığı bir gün neler yaşadığını paylaştı.

Sharon Stonedan Temel İçgüdü itirafı Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

Yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven'in oturduğu Temel İçgüdü'de canlandırdığı 'Catherine Tramell' karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone, filmin vizyona girdiği ilk günlerde uğradığı tacizi yıllar sonra anlattı.

Haberin Devamı

"BİR ANDA ARABAMIN ÜZERİNE ÇIKTILAR"

CNN International sunucusu Chris Wallace’ın podcast'ine katılan 65 yaşındaki ABD'li aktris, kendisine büyük korku yaşatan olay hakkında şu ifadeleri kullandı:

Cuma günü 'Temel İçgüdü' vizyona girdi. Salı günü gözlüklerimi tamir ettirdim ve arabamla trafik ışığında durdum. Herkes bir anda arabamın üstüne tırmanmaya başladı. Sonra ışık yeşile döndü ve diğer araçlar bana korna çaldı. İnsanlar tepesindeyken araba kullanmak yasal mı bilmiyordum.

Sharon Stonedan Temel İçgüdü itirafı Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

"GİDEREK AGRESİFLEŞTİLER"

Şaşkınlık yaşayan sunucu, "Bu bir hikaye mi, yoksa gerçek mi?" diyerek, ünlü isimden daha fazla ayrıntı vermesini istedi.

Doğruyu söyledği konusunda ısrar eden Stone, "O an arabayı kullanırsam ve birileri yaralanırsa tutuklanır mıyım diye düşündüm. Arabanın üzerindeki kişiler giderek agresif hale geldi, tampona ve arka camlara zarar verdiler. Kıyafetlerimi ve saçlarımı çekiştirdiler. Kendimi bunu yapmaya son vermeleri için onlara yalvarırken buldum" şeklinde konuştu.

Sharon Stonedan Temel İçgüdü itirafı Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

"TEMEL İÇGÜDÜ FİLMİ YÜZÜNDEN OĞLUMUN VELAYETİNİ KAYBETTİM"

Haberin Devamı

2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile Roan'ı evlat edinen Sharon Stone, çocuğunun velayetini Temel İçgüdü filmindeki çıplak sahneleri yüzünden kaybettiğini açıklamıştı. Dünyaca ünlü aktris, Bronstein ile boşanmalarının ardından o sırada sekiz yaşında olan Roan'ın velayetini talep etmişti. Yargıç, Bronstein'ın San Francisco'daki ikametgahında çocukları için daha istikrarlı bir ortam sağlayabileceğine inanarak, Sharon Stone'un talebini reddetmişti. Ünlü isim, 2008'de oğlunun tam velayetini almak için yaptığı temyiz başvurusunu da kaybetmişti.

Sharon Stonedan Temel İçgüdü itirafı Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar

Geçtiğimiz günlerde 'Bruce Bozzi ile İki Kişilik Masa' adlı podcast programına konuk olan Stone, "Çocuğumun velayetini kaybettim. Yargıç benim küçücük oğluma, 'Annenin cinsellik içeren filmler yaptığını biliyor musun?' diye sordu. Bu, sistem tarafından uygulanan bir çeşit istismardı. O tür bir film çektiğim için ebeveynliğim sorgulanıyordu. İnsanlar artık televizyonlarda üzerlerinde hiçbir kıyafet olmadan dolaşıyor. Siz benim belki de saniyenin 16'da biri kadar bir süre çıplak olduğumu gördünüz ve ben bu yüzden çocuğumun velayetini kaybettim. Kalbimin üst ve alt odacıklarında fazladan kalp atışları olmuş, yaşananlar kalbimi kırmıştı" şeklinde konuşmuştu.

Sharon Stonedan Temel İçgüdü itirafı Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar