Cadde 'Silikon haberlerini yapım şirketi çıkardı'

'Silikon haberlerini yapım şirketi çıkardı'

10.06.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ece Uslu, kendisinin de rol aldığı ve ekranlara veda eden 'Dayan Yüreğim' dizisinin teknik ekibinin ve bazı oyuncuların, ücretlerinin ödenmediği iddiasıyla yapım şirketine dava açmasına destek verdi.

Silikon haberlerini yapım şirketi çıkardı

'Dayan Yüreğim' dizisinde bölüm başına 90 bin lira aldığı konuşulan Ece Uslu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Haberin Devamı

Bileğindeki aparatı boynundan bileğine gelen sinir sıkışması olduğu için kullandığını belirten ünlü oyuncu, aynı yapım şirketinin 'Paramparça' ve 'Evlat Kosusu' dizilerinde çalışanlarına para ödenmediğini söyledi. 'Dayan Yüreğim' dizisinde parasını peşin alan oyuncu, şimdiye kadar 3 ya da 4 dizisinin yapım şirketiyle mahkemelik olduğunu belirterek, "Kimseye ödemesini yapmadılar. 'Paramparça', 'Evlat Kokusu' da var kimseye ne vergilerini ne ücretlerini ödediler. Her seferinde haftaya ödeyeceğiz diyerek ertelediler. Ben almıştım, benim vergim kaldı. Daha önce de Yağmur Ajans'ta başıma gelmişti davayı kazanmama rağmen 12 sene oldu, 11 bölüm parası, işleyen cezası ve faizini hiç bir şekilde alamadım. Teknik ekipler de oyuncular da 24 saat çalıştığımız da oluyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Uslu, geçen günlerde "sette yaşadığı kaza sonrası silikonlarının patladığı" şeklindeki haber hakkında da yapım şirketini suçlayarak, "Onların hepsi şirketin kendisini aklaması için çıkardığı saçma sapan haberler. Öyle bir şey olacak ve ben sete devam edeceğim, olabilir mi? Güldüm yani o habere" dedi.