Cadde Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi!

Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi!

21.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl, yeni şarkısı 'Kedi'nin klip çekimleri öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Şarkının hikayesini anlatan ünlü isim, eski eşinden bahsetti.

Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, Ocak 2019'da Amsterdam'da nikâh masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra yeniden bir araya gelen ikili, Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı.

Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi

REZİDANSTA KLİP ÇEKTİ

41 yaşındaki Akçıl, geçtiğimiz gün yeni şarkısı 'Kedi'nin klip çekimi için kamera karşına geçti. Ünlü isim, Levent’de yaşadığı rezidansın seyir terasında çektiği klip öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi

"KÖPEĞİMİZİN ŞARKISI BU"

Şarkının kendi yaşadığı bir olayı anlattığını söyleyen şarkıcı, şöyle konuştu:

Aslında şarkıda kedi diyorum ama boşandığım eşim Burcu Kıratlı ile olan köpeğimizin şarkısıdır bu... Burcu ile boşandıktan sonra köpeği bana vermemesinden dolayı yaşadıklarımı anlattım.

Sinan Akçıl: Burcu boşandıktan sonra köpeğimi vermedi

"KONSER MARATONUMUZ BAŞLIYOR"

'Kedi' şarkısını ilk kez 27 Ağustos’da Kuruçeşme Arena’da söyleyeceğinin müjdesini veren ünlü isim, "Kültür Festivali kapsamında çok yoğun konser maratonumuz başlıyor. İstanbul ile başlayıp, Erzurum, Kuşadası, Çanakkale ve Gaziantep ile devam edecek" diye konuştu.