Cadde Sinead O'Connor'ın ölüm sebebi açıklandı

Sinead O'Connor'ın ölüm sebebi açıklandı

10.01.2024 - 10:23 | Son Güncellenme:

'Nothing Compares 2 U' adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, geçtiğimiz sene yaşama veda etmişti. Ünlü ismin ölüm sebebi, vefatından yaklaşık altı ay sonra açıklandı.

Sinead OConnorın ölüm sebebi açıklandı

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor, 26 Temmuz 2023'te, 56 yaşındayken hayatını kaybetti. Dört çocuk annesi O’Connor’ın, ölümünden 18 ay önce kendi canına kıyan 17 yaşındaki oğlu Shane’in ardından bir daha kendisini toparlayamadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sinead O’Connor’ın ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili Sinead’imizin ölümünü duyurmaktan dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz” denildi. Açıklamada ünlü şarkıcının ailesi ve arkadaşlarının 'yıkılmış durumda' olduğu paylaşıldı.

Sinead OConnorın ölüm sebebi açıklandı

ÖLÜM SEBEBİ ALTI AY SONRA AÇIKLANDI

Ünlü ismin ölüm sebebi ise altı ayın ardından ortaya çıktı. Londra'daki Southwark Adli Tıp Mahkemesi sözcüsü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Sinead O'Connor'ın doğal sebeplerle hayatını kaybettiği belirlendi. Bu nedenle Adli Tıp Kurumu artık bu konu üzerinde çalışma yapmayacak.

Sinead OConnorın ölüm sebebi açıklandı

ANMA KONSERİ DÜZENLENECEK

Öte yandan, 30 Kasım 2023'te hayatını kaybeden The Pogues grubunun solisti Shane MacGowan ve Sinead O'Connor için 20 Mart'ta New York'ta bir anma konseri düzenleneceği de açıklandı. 'Sinead ve Shane' adlı etkinlikte, 'Mountain Goats', 'Cat Power' ve 'Dropkick Murphys' gibi isimler sahne alacak.

Haberin Devamı

Sinead OConnorın ölüm sebebi açıklandı

2018'DE MÜSLÜMAN OLMUŞTU

O’Connor, 2018’da Twitter’dan paylaştığı mesajında Katolik Hristiyanlığı terk ederek İslam’ı seçtiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Müslüman olduktan sonra ‘Shuhada Davitt’ adını almıştı.