Cadde ‘Sirkeyle yıkanırım’

‘Sirkeyle yıkanırım’

24.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Takıntıları olduğunu söyleyen Hazal Kaya, “Sirkeyle yıkanırım. Evi sirkeyle silerim. Ada çayı ve çörek otu yakarım” dedi.

‘Sirkeyle yıkanırım’

Hazal Kaya, birçok takıntısı olduğunu söyledi. “Sirkeyle yıkanırım” diyen oyuncu, “Evi sirkeyle silerim. Ada çayı ve çörek otu yakarım. Astroloğuma sormadan imza ve adım atmam. Oğlum Fikret Ali’nin doğumu Merkür retrosuna denk geldi. O kadar komik ki sancım var, ‘Merkür Retro’da doğan çocuklara ne oluyormuş?’ dedim. Ne zaman, ‘Venüs’ desem eşim Ali Atay da, ‘Öyle bir şey yok, gerçek değil’ diyor. Bilimsel açıklamalar yapıyor bana...” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fikret Ali ve Leyla Süreyya adında iki çocuğu bulunan Kaya, “Baş edemiyorum, zorlanıyorum. İlk çocukta öz güvenliydim, ‘Ne var ki, ben de annemin çocuğuyum. Çalıştı büyüttü beni’ diyordum ama, öyle olmuyormuş. Kolay bir şey gibi geliyor ama hiç değilmiş. Duygusal tarafı zorlayıcı oldu benim için. Önce işim ve bebekler arasında zorlandım. Sonra iki çocuk arasında zor oldu... Eşim, Fikret Ali’yle acayip bir baba oğullar, gözlerim doluyor onları izlerken” diye konuştu.