Cadde Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi!

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi!

01.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder, şimdilerde değişen görüntüsüyle dikkat çekiyor. 38 yaşındaki Holandalı yıldız, önceki gece Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı . Sneijder, sabaha karşı 05.00'e kadar eğlendiği mekandan tanıştığı bir kadın ile çıkış yaptı ve basın mensuplarına görüntü vermek istemedi.

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Wesley Sneijder, Ocak 2013'te 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Galatasaray'a Ağustos 2017'de veda etmişti. Sneijder'in Galatasaray'a 2013 yılında transfer olmasıyla hayatının bir bölümünü İstanbul'da geçiren eşi Yolanthe Cabau'ya, sarı kırmızılı taraftarlar 'yenge' lakabını takmıştı. 2010'da evlenen ikili, 2019'da ihanet gerekçesiyle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO TAZMİNAT!

Hollanda basını, ikilinin birbirine ihanet ettiğini, Sneijder'in eşine sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti. Sneijder, boşanma arifesinde dostlarıyla partiye gitmişti. Gece sonunda sokaktaki bir aracı parçalayınca kelepçelenen Sneijder, aracın hasarını karşılayınca salıverilmişti. Bu olaydan sonra ikilinin boşanma süreci de netleşmişti. Hollanda basını, tazminat için de Sneijder'in 19 milyon euroyu çok bulduğunu, ikilinin 15 milyon euroya anlaştığını yazmıştı.

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi

Wesley Sneijder, piyasaya çıkan otobiyografisinde kariyerine ve hayatına dair itiraflarda bulunmuştu. İşte Sneijder'in açıklamalarından satırbaşları...

"YOLANTHE'NİN TELEFONUNU BULSANA..."

Bir gün, evimin karşısında bulunan bir kahve dükkanında oturuyordum. Birden etrafa gazeteciler doluştu. Etrafa, 'Nerede o?' şeklinde soruyorlardı. Neden bahsettiklerini anlamıyordum. 'Kimi arıyorlar acaba?' diye düşündüm. Fotoğrafçı Leo Vogelzang'ı gördüm. Konu Yolanthe'ymiş. Ondan hoşlandığımı söyledim. Yolanthe'nin birkaç hafta önce sevgilisinden ayrıldığını öğrendim ve Leo'ya, 'Bana Yolanthe'nin telefon numarasını bulsana' dedim. Her şey böyle başladı.

"HUZURU ARIYORDU"

Haberin Devamı

"Yolanthe, düzgün bir ilişki istiyordu. Huzuru arıyordu. Konuşmanın anlamsız bir şekilde devam ettiğini düşünüyordum. Beni merak edip etmediğini öğrenmeyi deniyordum. İlk başlarda benden etkilenmiyor gibiydi. Sonrasında günde iki saat konuşmaya başladık ve Yolanthe ile geçirdiğim zamanlar beni aşka sürüklemeye başladı."

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi

"SONU GELMEZ PARTİLER"

"Sonra her şey kötü gitmeye başladı. Nedeni bendim. Sürekli partiler, sonu gelmez partiler. Yolanthe'nin olmadığı partiler, arkadaşlarla. Kötü arkadaşlarla! Kadınlar ve içkiler. Her şey kontrolümden çıkmıştı. Bedenim oradaydı ama kalbim Yolanthe'nin yanındaydı. Ardı arkası gelmez yalanlardan sonra Yolanthe'ye karşı dürüst oldum. Her şeyi itiraf ettim. Hiçbir şeyi atlamadım. Yolanthe'nin hiçbir hatası yok. Hata nerede? Şöhret, ego, para, güç ve şehvet... Ve evet, acı hepsinin ardından çok güçlü bir şekilde beni buldu. Yolanthe hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip, onu kaybettim. O hayallerimin kadınıydı."

KURUÇEŞME'DE OLAYLI GECE!

Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Sabaha karşı 05.00'te mekandan ayrılan Sneijder, tanıştığı bir kadın ile birlikte çıkış yaptı ve görüntü vermek istemedi.

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi

YANINDAKİ KADINI BIRAKIP ARACA BİNDİ!

Bunun üzerine korumalarını basın mensuplarının üzerine yürüten ve görüntü alınmasını istemeyen eski futbolcu, panikleyerek yanındaki kadını bırakıp, önden araca bindi ve kapıyı hemen kapatmalarını söyledi. Korumalardan birisi, gazetecilere müdahalede bulunmaya çalışsa da görüntü alınmasına engel olamadı. 

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerine olaylı girdi