Cadde Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sol Yanım oyuncuları kim?

Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sol Yanım oyuncuları kim?

11.12.2020 - 00:55 | Son Güncellenme:

Gençlik dizisi tadındaki Sol Yanım 3. son bölüm 10 Aralık perşembe günü yayımlandı. Defne Samyeli, Cansel Elçin'in kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu ilgi çekmeye devam ediyor Sol Yanım konusu ise araştırılanlar arasında bulunuyor. Sol Yanım son bölümde neler oldu?

Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı Sol Yanım oyuncuları kim

Star TV'de ekrana gelen ve kanalın iddialı yapımlarından olan Sol Yanım, perşembe akşamları izleyiciyi ekrana kitliyor. Yeni bölümleriyle dikkat çekerek heyecan yaratıyor. Serra ve Selim'in tamamen zıt yaşamlarına rağmen bir araya gelişlerini ekrana getiriyor. İşte, Sol Yanım oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

SOL YANIM 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Kısa sürede ilgi gören dizi 3. son bölümü ekrana geldi. İzleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Ancak Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serra ile ilgili gerçekleri öğrenen Burak nasıl bir yol izleyecek? Selim ve Serra arasındaki buzlar eriyecek mi? Barbar-Burak gerilimi nasıl sonuçlanacak? Selim’in kapısını çaldığı İdil’le nasıl bir ilişkisi var? Burak’ın gizlediği hayatını öğrendiği Serra’ya ilgisi artarken; Selim ve Serra birbirlerini tanıdıkça ilişkileri daha samimi bir hal alacak. Selim’in notlarındaki yükseliş ikilinin birbiriyle daha sıkvakit geçirmelerine olanak sağlayacak. Barbar, Burak’ı Serra’dan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymazken; Nazlım, Barbar’ın Serra’ya ilgisini kıskanacak. Selim, Burak ve Serra arasındaki aşk üçgenine Biricik’in dışarıdan müdahaleleri devam edecek. Biricik’in, Burak ve Serra arasında bir şeyler olduğuna dair her fırsatta ortaya attığı imaları Selim’i rahatsız edecek. İhsan, oğlu Selim’le arasını düzeltmek için çabalarken; Asena’nın gizemli ilişkisi ve İhsan’ın Serra’ya meraklı bakışlarının ardındaki sebep de ortaya çıkacak!

Haberin Devamı

SOL YANIM OYUNCULARI

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.